El Nàstic perd contra l’Osasuna i diu adéu a Primera
Notícies Generals | 11/06/2016
El Gimnàstic de Tarragona ha perdut aquest vespre contra l’Osasuna per 2 gols a 3 al Nou Estadi de Tarragona.

Els de Vicente Moreno no han sabut aprofitar el gol de Jose Naranjo al minut 7 de partit, i que els avançava en el marcador. Quasi a les acaballes de la primera part, al minut 31, David García ha anotat el primer pels visitants. Amb un 2-4 en l’average final al descans, els tarragonins no han pogut aixecar cap i han vist com Javier Flaño, al 53 de joc, i Mikel Merino, al 74, esvaïen el somni de tornar a Primera.

Malgrat això, el Nàstic no ha abaixat els braços i ho ha seguit intentant. Juan Muñiz ha tornat a fer creure als espectadors que l’equip podia pujar a la màxima categoria en fer pujar el 2-3 al marcador. Calien tres gols més perquè es jugués la pròrroga però el Nàstic no ha pogut assolir l’objectiu. El matx s’ha acabat amb la derrota dels grana, que s’han acomiadat del playoff d’ascens amb un resultat total en contra de 3-6.

En aquest partit ha estat present el president de la FCF, Andreu Subies, i el directiu i delegat a Tarragona, Josep Vives.