El Nàstic viu el final més cruel
Notícies Generals | 22/06/2024
Un gol del Màlaga CF a l'últim minut de la pròrroga deixa els granes a les portes de l'ascens a la Segona Divisió, amb més de 15.000 persones al Nou Estadi.

El Nàstic de Tarragona torna a viure el vessant més cruel del futbol. Un gol del Màlaga CF al darrer instant de la pròrroga ha negat l'ascens als granes després de superar  les adversitats en un partit molt competit. L'eliminatòria final del play-off d'ascens arribava al Nou Estadi amb un 2 a 1 favorable als andalusos i el Nàstic ha estat capaç de forçar la pròrroga i fins i tot doblar l'avantatge en el temps extra per, finalment, quedar-se amb la mel als llavis.

El Nàstic s'ha sobreposat a l'expulsió de Nacho González a l'hora de partit amb el 0 a 0 a l'electrònic. Un punt d'inflexió que ha multiplicat els esforços dels tarragonins i els 15.000 nastiquers de les graderies han compensat la inferioritat númerica sobre el terreny de joc. Alan Godoy ha enviat el partit al temps extra i Gorka Santamaría s'ha estrenat aquesta temporada amb un gol que acostava els granes al retorn a la categoria de plata, cinc anys després. Els malaguenys han retallat distàncies a la segona part de la pròrroga i Antoñito ha marcat el gol que donaria l'ascens al Màlaga CF al minut 122. El vicepresident de l'FCF, Miquel Sellarès, ha assistit al Nou Estadi Costa Daurada.

Demà, torn per al Barça Atlètic

Els de Rafa Márquez buscaran l'ascens al Nuevo Arcángel. Els blaugranes han de guanyar els andalusos després de l'empat a 1 al Johan Cruyff en el partit d'anada. Un empat al final de la pròrroga afavoreix els blanc-i-verds gràcies a la millor classificació en la lliga regular de la Primera Federació.