El Peralada, Campió de Catalunya de Primera Catalana
Notícies Generals | 08/06/2014
El CF Peralada ha guanyat el Campionat de Catalunya davant el FC Martinenc per 3 gols a 0.

Alineacions:

FC Martinenc: Carulla,  Casta, Diego, Sergio, Hinojosa, Fusté (Joel, 46’), Pitu (Juan Pablo, 75’), Acosta, Elhadki (Egar, 46’) i Raúl (Casassa, 58’), Juanlu (Javi Ruiz, 71’).

CF Peralada: Toni, Elies (Axel, 62’), Litus, Pastor, Mate, Chacón (Isma, 57’), Tidiane, Cruz (Joel, 57’), Pol (Jairo, 62’), Sergio (Uri, 46’) i Marc Vilà (Adrià, 57’).

Gols: 0 – 1 Mate (penal, 34’), 0 – 2 Axel (73’), 0 – 3 Adrià (89’)

Targetes Grogues: Pitu (19’), Chacón (52’), Isma (70’)

Targeta Vermella: Casta (34’)

Crònica:

La final ha començat amb molta tensió per part d’ambdós equips i amb oportunitats a ambdues porteries. Pitu ha estat el primer en intentar desnivellar el marcador pel Martinenc, però Toni ha aturat la rematada. Posteriorment, Cruz i Mate, per part del Peralada, i Elhadki i Raúl, per part del Martinenc, han posat setge a la porteria visitant. Després d’aquesta sortida d’aquests dos equips, el partit s’ha moderat i ha estat al minut 34 quan s’ha produït la jugada clau de la contesa. Casta ha comès penal sobre Tidiane, que a més li ha suposat l’expulsió directa, i el penal l’ha marcat Mate. Amb aquest 0 a 1 al marcador s’ha arribat a la mitja part.

A la represa, el Martinenc ha sortit amb la intenció de capgirar el marcador, i en el primer minut del partit, una jugada individual de Raúl amb assistència final sobre  Pitu ha pogut aconseguir-ho. Però Toni, un altre cop, ha refusat la pilota.

A partir d’aquest moment, els canvis han estat els protagonistes, fins que al minut 73 Axel ha rematat de cap una molt bona centrada des de la dreta, aconseguint el 0 a 2. En el darrer minut del partit Adrià, de cap, ha marcat el 0 a 3 que ha resultat ser el definitiu del partit.

El Peralada, doncs, s’ha proclamat Campió de Catalunya en la categoria de Primera Catalana, en el partit disputat al Municipal Xevi Ramon de Vilassar de Mar.

Els vicepresidents, Josep Llaó i Pere Guardiola, han fet l’entrega dels obsequis als àrbitres, de les medalles i trofeu als subcampions i campions de Catalunya.