El Prat completa les semifinals del Torneig d’Històrics
Notícies Generals | 02/08/2024
Els potablava han guanyat l’Hospitalet i empatat contra el Martinenc en el quart i últim dia de disputa de fase de grups
Torneig d'Històrics (Xavier Galiana)

Definides les semifinals dels Històrics. El darrer equip en classificar-se ha estat l’AE Prat aquest dijous. Els del Baix Llobregat han guanyat el CE L’Hospitalet (0-1) i empatat contra el FC Martinenc (0-0) per a superar la fase de grups. El vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Miquel Sellarès, i el directiu, Fernando Peña, han assistit als partits al Municipal del Guinardó.

AE Prat 0-0 FC Martinenc

Dues categories de diferència entre l’AE Prat, Tercera Federació, i el FC Martinenc, Primera Catalana. Tot i això, el conjunt barceloní, l’organitzador del Torneig d’Històrics, ha deixat molt bones sensacions en els dos partits de la fase de grups. El conjunt dirigit per Toni Carrillo han estat a prop d’avançar-se en el marcador amb dues oportunitats de Pitu i Mulero. En els últims minuts, però, els pratencs han pitjat l’accelerador, però el gol s’ha resistit. En la tanda de penals, els del Guinardó s’han assegurat jugar el darrer partit guanyant la tanda.

CE L’Hospitalet 0-1 AE Prat

La temporada passada es van enfrontar en la promoció d’ascens a Segona Federació, que va acabar amb victòria riberenca, i aquest curs futbolístic es tornaran a trobar en la competició regular. El duel en aquest Torneig d’Històrics ha estat una pedra de toc entre els dos equips aspirants a repetir el mateix objectiu que en la 2023/24. Lamelas ha obert la llauna pel Prat en els primers compassos. Amb el pas dels minuts, l’Hospitalet s’ha fet amb el control del partit. Ton Alcover, amb un xut marca de la casa de falta, Sanku i Sergi ho han intentat de totes les maneres, encara que finalment s’ha endut la victòria l’equip potablava.

CE L’Hospitalet 0-0 FC Martinenc

En l’últim duel de la jornada el Martinenc necessitava la victòria per superar la ronda, mentre que l’Hospitalet ja estava eliminat. Els de Toni Carrillo han proposat un joc ofensiu i s’han bolcat a l’atac a la recerca del triomf. Hi ha hagut emoció fins al final, però l’empat sense gols definitiu ha beneficiat l’AE Prat.

Semifinals definides

Un cop disputats els quatre grups de la competició, aquest dissabte és el torn de les semifinals. A les 18:00 hores s’enfrontaran la UE Sant Andreu i UE Olot, mentre que el CE Europa i AE Prat arrencarà a les 20:00 hores. La gran final serà l’endemà a les 21:00 hores.