El president de l’FCF, Joan Soteras, assisteix al FC Barcelona – Sevilla FC (5-1)
Notícies Generals | 20/10/2024
Victòria còmode del Barça contra el Sevilla en el preludi de la setmana del Clàssic contra el Reial Madrid i el partit de Champions contra el Bayern de Munic.

El FC Barcelona segueix manant al capdavant de la lliga després d’una nova victòria a Montjuïc contra el Sevilla FC (3-0). Els de Hansi Flick han tornat a la competició domèstica de la millor manera i l’aturada de seleccions no ha canviat el guió de les últimes jornades. Els gols de Lewandowski des del punt de penal i Pedri a la primera meitat han guiat als blaugranes a la novena victòria de la temporada.

A la segona part, el Barça ha seguit dominant sobre la gespa i així ha arribat el tercer gol, a peus de Lewandoski, que ha marxat amb un doblet. Al tram final ha arribat el quart gol del Barça, obra de Pablo Torre. Amb el marcador clarament favorable, el Sevilla ha escurçat distàncies amb el 4 a 1 però el Barça encara ha tingut temps de fer el cinquè amb un nou gol de Pablo Torre en el llançament d'una falta. La victòria permet als blaugranes arribar com a líders en solitari al Clàssic contra el Reial Madrid del proper dissabte a les 21.00 hores.

Per part de la Federació Catalana de Futbol, el president, Joan Soteras, no s’ha volgut perdre el partit i ha estat al costat del president del FC Barcelona, Joan Laporta i el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Gerard Esteva.