El president, Joan Soteras, assisteix al CE Sabadell FC-UE Olot (1-2)
Notícies Generals | 27/10/2024
Els olotins són el primer equip que ha aconseguit guanyar a la Nova Creu Alta aquesta temporada.

La UE Olot ha donat la sorpresa de la jornada a la Segona Federació amb la victòria al camp del CE Sabadell FC (1-2). Amb aquest triomf el conjunt olotí és el primer equip que guanya a la Nova Creu Alta aquesta temporada i surt de la zona de descens. Els arlequinats, tot i la derrota, mantenen el lideratge. El president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, ha assistit a l’enfrontament juntament amb el president del CE Sabadell FC, Pau Morilla-Giner, i el president de la UE Olot, Joan Agustí.

Doblet de Marc Mas per donar els tres punts a l’Olot

El partit s’ha decidit a la segona meitat. Al temps de descans s’ha arribat amb empat a 0 en el marcador, però en el segon període hi ha hagut tres gols. Marc Mas ha avançat els olotins en els primers compassos de la represa. Sergio Cortés, poc després ha fet l’empat, però a pocs minuts abans del final el killer visitant ha tornat a aparèixer per certificar el triomf del conjunt dirigit per Pedro Dólera a la Nova Creu Alta.