El Ripollet FS demostra el seu potencial per a proclamar-se campió de la Copa Catalunya Benjamí de futbol sala
Notícies Generals | 08/06/2024
El conjunt del Vallès ha superat l'FS Montsant en un partit molt igualat i que s'ha decidit amb un únic gol a la recta final de Quim Bustamante (0-1).

MONTSANT, C.F.S.
0 - 1
FUTBOL SALA RIPOLLET
Harut Eduardo, Daniel Parraga, Chakir Brouzi, Lucas Martin, Pol Asensio, Teo Cabanas, Aleix Diaz, Mohamed Brouzi, Martí López, Eric Fos i Aitor López.
Didac Bustamante, Alejandro, Iker Cienfuegos, Quim Bustamante, Nico Retamar, Pablo Llorenç, Arnau Cidraque i Yan Ubals.
  0-1 Quim Bustamante (44')
Guillem Alonso Pérez
SEU
PAVELLÓ NOU CONGOST DE MANRESA

El Ripollet FS és el nou campió de la Copa Catalunya Benjamí de futbol sala. Els ripolletencs han guanyat l'FS Montsant en la primera final disputada d'aquest cap de setmana de la 13a edició de la Festa del Futbol Català en una final molt igualada entre ambdós equips. L'únic gol de Quim Bustamante a la recta final ha estat la clau de la victòria del Ripollet (0-1).

Ritme frenètic des del primer moment dels dos equips. Tant l'FS Montsant com el Ripollet FS han desplegat un joc ofensiu, de molt u contra u i amb ràpides transicions ofensives. Daniel Parraga pels barcelonins ha fallat una clara ocasió sol davant el porter. Per altra banda, Didac Bustamente, pel conjunt del Vallès, ha estavellat la pilota per partida doble al pal en un xut. En els darrers minuts de la primera part, ambdós equips han creat perill amb xuts llunyans o faltes a la frontal de l'àrea. Tot i això, s'ha arribat al descans amb empat a 0.

En la segona meitat, Ripollet a través de Quim Bustamante ha estavellat una pilota al pal. Aquest ha estat el detonant perquè la Montsant ha reaccionat posant una marxa més en la pressió de pilota. Els barcelonins s'han trobat més còmodes sobre la pista i generat més perill a l'àrea rival. El xut de Daniel Parraga ha impactat amb el travesser i Pol Asensio ha fallat un u contra u amb el porter. La definició de cara a porteria, però, ha estat l'assignatura pendent.

En la recta final, el Ripollet ha fet la primera escomesa amb el gol que ha obert la llauna i que ha estat el decisiu per guanyar la final. Ben col·locat al segon pal Quim Bustamente ha marcat pel conjunt del Vallès per proclamar l'equip entrenat per Oscar Bayón com a campió de la Copa Catalunya Benjamí de futbol sala.

Per part de la Federació Catalana de Futbol ha assistit aquest partit el directiu de l'FCF i l'LCFS, Juan Carlos Hueto, els membres de les Seleccions Catalanes base de futbol sala, Jordi Barrero, Cristian Solís, Manel Rodríguez i Martí Puig.

Tota la informació sobre la 13a Festa del Futbol Català es pot consultar a l'apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol, o bé, fent clic AQUÍ.