Golejada a València però no és suficient per classificar-se per les semifinals
Notícies Generals | 22/07/2024
Cop dur per la Selecció Catalana infantil que tot i la golejada a València (8-0) no aconsegueix el passi a les semifinals del Campionat d'Espanya.

Els resultats d'ahir, la victòria i la derrota contra Melilla (7-6) i Illes Balears (4-6), obligaven a Catalunya a treure un triomf contra València en el tercer partit de la fase de grups i a esperar els resultats de les altres seleccions i la diferència de gols de cada una per ser a les semifinals del Campionat d'Espanya. La Selecció Catalana ho ha tingut molt clar des del moment, que calia centrar-se al partit i pensar en càlculs després, i ha sortit a l'arena de Cadis amb la voluntat de fer la feina quan abans millor. Un poker de Nael Yakin i dos doblets del capità, Ivan Llorell, i Jon Biosca han donat la victòria a Catalunya.

CATALUNYA INFANTIL MASCULÍ 5 - 0 VALÈNCIA
FITXA TÈCNICA
CATALUNYA: Martí Esteve Sala, Álex Rodríguez, Jon Biosca, Ivan Llorell, Yon Pérez, Nael Yakin, Miguel Gómez, Álex Torrecilla, Genís Punsí, David Laguna, i Alan Montes.
GOLS: Nael Yakin (1-0, 7'), Nael Yakin (2-0, 9'), Nael Yakin (3-0, 11'), Ivan Llorell (4-0, 25'), Ivan Llorell (5-0, 30'), Jon Biosca (6-0, 31'), Jon Biosca (7-0, 33'), Nael Yakin (8-0, 35')
PARTIT COMPLET: AQUÍ

I així ha estat. Un hattrick de Nael Yakin, un dels jugadors més destacats del torneig, en els primers dotze minuts de joc ha començat a inclinar la balança a favor de Catalunya que ha tingut el primer quart ple d'efectivitat. Els tres gols han estat el motor que han conduit a la Selecció Catalana durant tot el partit i han afavorit a la tranquil·litat i a treure els nervis.

El segon període ha començat amb la mateixa tònica que el primer, amb dos gols molt ràpids. Aquesta vegada però, obra del capità de la selecció, Ivan Llorell, que juntament amb Nael formen la dupla d'or del campionat. El primer, només començar, ha aturat qualsevol esperança valenciana d'apropar-se al marcador i ha incentivat a Catalunya a fer més gols per tenir l'average a favor respecte les altres seleccions. Superioritat catalana i bon joc el que ha desenvolupat l'equip en els segons dotze minuts que han permès sentenciar pràcticament el matx a falta d'un quart encara per disputar-se.

El tercer i definitiu període ha estat més tranquil però no per això ha deixat de tenir gols. Jon Biosca per partida doble i Nael Yakin, el quart en el seu compte particular, ha acabat de rematar el matx fins el 8 a 0 definitiu. Amb aquest resultat, Catalunya ha sumat 6 punts del 9 possibles i tot i ser considerada de les millors seleccions, el combinat català no ha aconseguit tenir un avarage superior i lluitarà pel 5è i el 6è lloc. L'alt nivell i l'efectivitat de totes les seleccions durant el Campionat han condemnat a Catalunya que no podrà ser al podi del torneig i haurà de lluitar pel 5è i 6è lloc contra Andalusia.