Joan Soteras assisteix a l'estrena històrica de la Champions a Montilivi
Notícies Generals | 02/10/2024
El president de l'FCF ha presenciat al partit del conjunt gironí contra el Feyenoord (2-3) corresponent a la segona jornada de la màxima competició europea.

El president de l'FCF, Joan Soteras, ha presenciat l'estrena històrica de la Champions League a Montilivi. En un partit esbojarrat, el Girona FC ha perdut davant el Feyenoord per 2 a 3. Els de Míchel s'han avançat mitjançant el català David López però ha vist com els holandesos reaccionaven per marxar amb avantatge (1-2) al descans. Miovski ha desaprofitat un penal al minut 70 de partit, quan el Girona es trobava més còmode sobre el terreny de joc. Van de Beek ha igualat l'electrònic a falta d'un quart d'hora pel final, quan els blanc-i-vermells estaven disposats a buscar la victòria. La gerra d'aigua glaçada arribaria a deu minuts pel final quan un autogol de Krejci ha deslluit un partit que quedarà per sempre en les pàgines del club gironí.

Soteras ha estat al costat del president del Girona FC, Delfí Geli; el president de la Generalitat de Catalunya, Salvador Illa; el conseller d'Esports, Berni Álvarez; i, el president de la diputació de Girona, Miquel Noguer. A més, també ha presenciat el partit el vicepresident i delegat de l'FCF a Girona, Jordi Bonet