L'AE Les Corts UBAE s'adjudica la Copa Catalunya Cadet femenina
FS Notícies | 16/06/2019
Les jugadores de Laia Núñez han superat el Santvicentí CFS per 2 gols a 4 i s'han proclamat campiones de la Copa Catalunya en una final molt ajustada que ha acabat decantant-se pel costat de les mamuts.

Santvicentí CFS
2 - 4
LES CORTS UBAE. A.E
Ariadna Sobrino, Júlia Carol, Julia-Sophie Mumbauer, Agustina Palacio, Llibertat Dorda, Paloma Baudoin, Julia Llinares i Blanca Recoder.
Martina Barri, Cristina López, Èlia Pinart, Xènia Tabernero, Carla Pont, Marta Guerra, Jorgina Forés, Tatiana Romero, Tatiana Romero, Irati Marí, Laura Llopis, Helena Chai i Natasha Zhu.
1-1 Blanca Recoder (3') i 2-1 Julia-Sophie Mumbauer (21').

0-1 Jorgina Forés (1'); 2-2 Tatiana Romero (21'); 2-3 Tatiana Romero (26') i 2-4 Tatiana Romero (49').
Rogelio Pacheco (àrbitre principal).

Domini mamut en una final trepidant. L'AE Les Corts UBAE ha derrotat el Santvicentí CFS 2 a 4 i s'ha alçat amb el títol de campiones de la Copa Catalunya Cadet femenina en un cara o creu disputat al Pavelló d'Esports Municipal Can Cases de Martorell. La final ha començat molt bé pels interessos de les jugadores d'una Laia Núñez, que només han necessitat una arribada per perforar la porteria del Santvicentí CFS. Ho han aconseguit gràcies a una molt bona jugada col·lectiva que ha acabat amb una exquisida definició per part de la capitana mamut, Jorgina Forés, una rematada precisa que ha inaugurat l'electrònic (0-1) al primer minut de la primera meitat.

Tot i l'atzucac inicial, les santvicentenques no s'han desanimat i han reaccionat de forma immediata amb una diana de Blanca Recoder en el minut 2 (1-1), un gol transcendental, després d'una gran definició de Recoder, que ha retornat les constants vitals a un conjunt de Marc Fabregat revifat després de l'ensurt inicial.

El futbol sala es defineix en petits detalls, i tot just quan Les Corts tenia més possessió de la pilota, una jugada individual per la banda dreta de Julia-Sophie Mumbauer ha acabat traduint-se amb el 2 a 1. La santvicentenca ha sorprès la portera mamut amb un potent xut exterior que ha entrat directament per l'escaire i que ha servit per donar-li la volta al marcador de Can Cases.

Les jugadores de Laia Núñez, ambicioses i valentes, no estaven disposades a deixar marxar la final tan aviat, i només 30 segons més tard de la plantofada de Mumbauer, una dualitat per l'eix de l'atac del Santvicentí ha acabat amb el 2 a 2, un gol amb el segell de Tatiana Romero (2-2) en uns últims minuts on els dos equips han disposat d'alguna oportunitat més per marxar al descans amb una major recompensa.

La segona part ha començat igual que el primer assalt. Les mamuts han aprofitat la primera pilota que han tingut per tornar-se a avançar-se en el marcador. Ho han fet gràcies a una Tatiana Romero omnipresent que ha engaltat un xut des de pocs metres per avançar a les seves 2 a 3 al primer minut de la represa. El gol de Romero ha obert la final i els dos equips han gaudit de diverses ocasions per fer pujar algun gol més en el lluminós. A mesura que la segona part anava arribant al seu equador, el Santvicentí s'ha anat apoderant del ritme del partit i ha posat a prova una Irati Martín que s'ha hagut de multiplicar sota els tres pals per neutralitzar l'assetjament de les jugadores de Marc Fabregat

Pocs segons abans de la finalització del partit, les santvicentenques, ja bolcades a l'atac, a la recerca d'un gol que les pogués tornar a catapultar cap a la lluita per la victòria, han vist com la jugadora mamut, Tatiana Romero, ha sabut aprofitar la inèrcia rival per acabar de sentenciar la final amb el quart gol de l'AE Les Corts UBAE, una rematada al segon pal, després d'una passada mil·limetrada de Jorgina Forés, que ha servit per acabar de sentenciar el partit i per proclamar, de forma definitiva, les barcelonines com a noves campiones de la Copa Catalunya Cadet.

El seleccionador català Cadet femení de futbol sala, Jordi Barrero, i la segona seleccionadora, Juani Mora, i els directius de l'FCF, Rossend Abella, i de l'LCFS, Juan Carlos Hueto, han estat els encarregats d'atorgar els títols de campió i de subcampió de la Copa Catalunya de futbol sala a l'AE Les Corts UBAE i al Santvicentí CFS, respectivament.