L’encert en la definició de l’Espanyol tomba una Damm lluitadora
El conjunt blanc-i-blau es proclama campió de Catalunya en categoria Juvenil després de mostrar-se letal en els metres finals contra una Damm que ha acaronat la remuntada.

RCD ESPANYOL
4 - 3
CF DAMM
Yaroslav Meykher, Dani Reina, Guillem Corominas, Saul Coco, Genar Fornés, Mario Gilà, Pau Salvans, Ivan Gil, Ferran Brugué, Óscar Coll i Nicolás Melamed. També han jugat: Adrián López, Dani Ribelles, Julián Mahicas, Guillermo Torres, Nil Jiménez i Carlos Gilbert.
CF DAMM
Àlex Ruiz, Joel Luna, Gerard Morell, Manel Martínez, Ramon Terrats, Miguel Martínez, Eloi Sánchez, Daniel Molina, Marc Padilla, Jaume Ballesteros i Marc Granero. També han jugat: Enric Fernández, Oriol Bordas, Ferran Giménez, Manuel González, Oriol Solina, Joan Bergé i Sergi Serrano.
Dani Reina (1-0, 4’); Ferran Brugué (2-0, 21’); Nicolás Melamed (3-1, 51’); Dani Ribelles (4-1, 52’).

Gerard Morell (2-1, 50’); Eloi Sánchez (4-2, 81’, 4-3, 86’).
Ivan Gil (40'); Carlos Gilbert (89').

Oriol Solina (84'); Ferran Giménez (88');
Sergi Carrero Romera (àrbitre principal), Daniel Degracia Arnau i Youssef Bouyadmaren El Hanache (àrbitres assistents), i Joan Ramon Canadell Borràs (4t àrbitre)

Espectadors: 600 persones, aproximadament.

L’inici de la final s’ha caracteritzat per un ofensiu Espanyol que ha sortit a buscar la victòria des del primer minut. La primera arribada perillosa dels blanc-i-blaus ha estat una internada de Pau Salvans per banda esquerra que un defensor de la Damm ha pogut desviar a córner en el darrer instant. En la següent aproximació perillosa, l’Espanyol ha inaugurat el marcador. Després d’una ràpida triangulació al mig del camp, Pau Salvans, molt actiu durant tot el xoc, ha assistit al primer pal perquè Dani Reina, lliure de marca, marquès l’1 a 0.

Arran del gol, la Damm ha posat una marxa més i ha aconseguit contrarestar el domini de l’Espanyol a través de llargues possessions, fent circulant la pilota d’un extrem a un altre. Així ha estat com Marc Padilla ha tingut una bona ocasió per empatar la final, però el porter blanc-i-blau Yaroslav Meykher ha refusat el seu tir amb una gran aturada. Per la seva part, l’Espanyol ha estat més vertical i ha buscat la porteria contrària en poques passades. D’aquesta manera, en un ràpid contraatac, Ferran Brugué ha aprofitat una assistència a l’espai de Saul Coco per anotar el 2 a 0 definint amb calma i qualitat.

La segona part ha arrencat amb un intercanvi de cops. En una jugada d’estratègia, la Damm ha aconseguit retallar distàncies amb una diana de Gerard Morell que ha finalitzat al primer toc una falta executada per Marc Padilla. La resposta blanc-i-blava ha estat immediata amb dos gols en dos minuts. Primer ha estat Nicolás Melamed qui ha aprofitat un desajust defensiu de la defensa rival per anotar el 3 a 1 i, tot seguit, Dani Ribelles ha marcat el quart amb un poderós xut que ha entrat per l’escaire, lluny de l’abast d’Àlex Ruiz.

A partir d’aquest moment, la Damm s’ha abocat a l’atac per revertir la situació adversa. Quan quedaven deu minuts per al final, Eloi Sánchez ha culminat amb èxit una excel·lent contra conduïda per Daniel Molina. Aquesta diana ha esperonat encara més la Damm i, només tres minuts més tard, novament Sánchez s’ha avançat al seu defensor i ha batut Meykher amb un xut sec. Malgrat gaudir d’alguna ocasió per anivellar la final, l’Espanyol ha aconseguit emportar-se la victòria. D’aquesta manera, el bloc blanc-i-blau s’ha proclamat campió de Catalunya en categoria Juvenil en una final emocionant que no s’ha decidit fins al final.

Després del partit, el directiu i delegat de l’FCF al Barcelonès, Francesc Folguera, ha entregat el plat de subcampions al capità del CF Damm, Gerard Morell. Per la seva part, el directiu i delegat de l’FCF al Vallès Oriental, Juan Núñez, ha estat l’encarregat de lliurar la Copa de campions al capità de l’Espanyol, Dani Reina. Els àrbitres de la final han estat obsequiats per una rèplica de la Copa de mans del directiu i delegat de l’FCF al Barcelonès, Francesc Folguera; del directiu i delegat de l’FCF al Vallès Oriental, Juan Núñez; i del president del CF Martorell, Josep Ramon Vigueras.