La Regió de Múrcia guanya 1 a 6 a Andalusia i es col·loca líder del Grup B
FS Notícies | 11/04/2022
La Selecció Infantil masculí de la Regió de Múrcia ha guanyat 1 a 6 davant Andalusia en un partit disputat al Pavelló Municipal d'Altafulla.
ANDALUSIA
1 - 6
MÚRCIA
ANDALUSIA
Alvaro Arroyo, Jesus Cubero, Salvador Martín, Carlos Valladares, Adrián Tristán, Jesús Villegas, Francisco Belmonte, Rodrigo Sánchez, Christian Espinosa, Pablo Ríos, Antonio Rosano i Francisco Javier Gómez
MÚRCIA
David Garrido, Guillermo Tomás, Miguel Martínez, José Aroca, Andrés Meseguer, Carlos Sidrach, Juan Antonio Abellán, Rubén Muñoz, José Mellada, Raúl Vera, Fernando Alcalá i Ramon Martínez

1-6 Christian Espinosa (37')

0-1 José Mellado (9'); 0-2 José Mellado (14'); 0-3 Ramon Martínez (18'); 0-4 Ramon Martínez (24'); 0-5 Ramon Martínez (25'); 0-6 José Mellado (33')
Àrbitres principals: Adrià Acero i Adrià Gelonch        Àrbitre assistent: Alex Sánchez

La Regió de Múrcia presenta candidatura en aquest Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques en la categoria Infantil masculí després de superar per 1 a 6 davant Andalusia i es col·loca líder del Grup B en un partit que s'ha disputat al Pavelló Municipal d'Altafulla, ja que en l'altre partit del grup, Galícia i Madrid han empatat tot i que a la tanda de penals els madrilenys han vençut.

Partit molt igualat on hi han hagut varies ocasions per ambdós equips, però estava tenint una mica més de control Murcia, el que ha originat finalment el 0-1 al minut 9 de partit. Els següents minuts han sigut un anada i tornada sense cap dominador clar, amb ocasions per ambdós equips.
Al 18', Murcia ha fet el 0-2. Ens els següents minuts, Andalusia, ha tingut ocasions per marcar algun gol, però el porter murcià ha estat molts encertat. L’últim atac d’Andalusia i la parada del porter visitant, ha ocasionat un molt bon contraatac que ha estat el 0-3 definitiu de la primera part.

A la segona part ha continuat la mateixa dinàmica, amb gols al minut 24 i 25, que han posat ràpidament el 0-5 a l’electrònic. Ja amb el joc de 5 per part de l’equip local, han encaixat un gol al minut 33. El gol de l’honor de l’equip local, ha estat al minut 37, amb el definitiu 1-6.

Es pot accedir a l'apartat específic per a consultar els resultats, les classificacions, les notícies i les galeries d'imatges fent clic AQUÍ.