La Selecció Catalana Aleví de Futbol Platja no podrà ser a les semifinals i lluitarà pel 5è i 6è lloc
Notícies Generals | 16/07/2024
Catalunya disputarà el 5è i 6è lloc contra Extremadura aquesta tarda a les 18.00h.
ANDALUSIA 10 - 2 CATALUNYA ALEVÍ
Fitxa tècnica
Catalunya: Yeray Pardillo, Ares Almirall, Climent Martínez, Izan Farre, Jordi Alcalá. També han jugat: Aran Sastré, Eudald Gómez. Diego Barrio, Leo Flores, Cesc Molas, Luciano Mateo Bulacio i Ubay Daki.
Gols: Ares Almirall (5-1, 9'), Ares Almirall (6-2, 22').

Derrota contra Andalusia (10-2). La Selecció Catalana Aleví de Futbol Platja arribava a la segona jornada del Campionat d'Espanya amb la victòria sota el braç contra València (3-4) i amb l'objectiu de repetir de fita. Davant però, Andalusia, s'ha mostrat molt forta i superior i ha demostrat que el resultat contra València (14-1) en el primer partit no havia estat casualitat.

Els andalusos han començat molt forts i posant les marxes altes des de l'inici i així s'han situat amb avantatge al marcador des del primer minut de joc. Amb el partit coll amunt, Catalunya ha intentat trobar la manera de no desenganxar-se però Andalusia ha estat molt efectiva de cara porteria i en 8 minuts ha marcat 5 gols.

Davant d'aquesta efectivitat, lluny de resignar-se, Catalunya ha retallat distàncies al primer període amb el 5 a 1, obra d'Ares Almirall, però la remuntada ha estat una utopia. Andalusia ha seguit ampliant el marcador i el combinat català, novament amb Ares Almirall ha maquillat el resultat amb el 6 a 2. El tercer període s'ha finalitzat amb el 10 a 2 final i impossibilita la classificació de la Selecció Catalana Aleví per a les semifinals d'aquesta tarda.

El rival, Extremadura

Catalunya es veurà les cares contra Extremadura a les 18.00h per la lluita entre el 5è i 6è lloc del Campionat d'Espanya Aleví de Futbol Platja.