La Selecció Catalana Juvenil es classifica per les semifinals del Campionat d'Espanya de Futbol Platja
Notícies Generals | 22/07/2024
Catalunya perd contra Melilla (9-3) però aconsegueix el passi per les semifinals del Campionat després de classificar-se com a segona de grup.

Derrota constructiva de Catalunya davant de Melilla (9-3) que s'ha vist sorpresa davant d'una selecció amb molta efectivitat. La derrota però, no evita que la Selecció Catalana es classifiqui per les semifinals del Campionat d'Espanya que disputarà aquest vespre contra Andalusia, la selecció amfitriona.

MELILLA 9 - 3 CATALUNYA JUVENIL MASCULÍ
FITXA TÈCNICA
CATALUNYA: Tomás González, Erik Fuentes, Abdeslam Marhoub, David Tena, Bilal El Basri, Daniel Cardosa, Ayoub Oumlal, Mohamed El Asri, Hugo Segovia, Ramy Saghdani, Wail El Ouriachi i Pau Borràs.
GOLS: Ramy Saghdani (0-1, 3'), Mohamed El Asri (3-2, 11'), Mohamed El Asri (8-3, 28')
PARTIT COMPLET: AQUÍ

Inici somiat pel combinat català que ha començat amb gol el segon partit corresponent a la Fase de Grups del Campionat. Ramy Saghdani ha avançat als tres minuts a Catalunya en la sortida d'un corner. Una centrada des de la cantonada l'ha engaltat, sense deixar botar la pilota, a l'escaire de la porteria rival fent impossible l'aturada.

El primer gol que obria el marcador i posava el partit de cara pel combinat català però malauradament l'alegria ha durat poc i minuts més tard arribava la igualada rival. Melilla no només ha empatat el partit, sinó que ha capgirat el marcador amb dos gols molt seguits (3-1) i ha deixat contra les cordes a Catalunya. Tot i els gols, la reacció no ha tardat i abans de la fi del primer període, el combinat català ha empatat amb un gol de Moha.

El segon període no ha estat positiu pels interessos catalans ja que Melilla ha tingut tota l'efectivitat possible i en els segons 12 minuts ha aconseguit fins a tres gols més que han deixat el partit pràcticament vist per sentència (6-2). Quatre gols a sota havia de remuntar Catalunya que tot i no deixar-se emportar pel pessimisme ha vist com els melillencs ampliaven encara el compte amb el setè i el vuitè. L'equip no ho ha deixat d'intentar i ha tret l'orgull per retallar distàncies i situar el 8-3 al marcador amb el doblet de Moha

Després del tercer gol català, el marcador no s'ha mogut més i s'ha consumat la primera derrota de Catalunya a la fase de grups del torneig. La nota positiva ha estat que tot i perdre contra Melilla, la selecció ha aconseguit la classificació per les semifinals del Campionat d'Espanya que es disputaran aquest vespre a les 20.00h El rival, Andalusia, l'amfitriona, que arriba al partit decisiu amb un balanç d'un empat i una victòria.