Les classificacions finals del futbol sala català
FS Notícies | 05/06/2020
La Lliga Catalana de Futbol Sala publica la resolució final de les classificacions de la temporada 2019-2020.
Les classificacions finals del futbol sala català

La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, segons els criteris aprovats per la Junta Directiva de l’FCF notificats en la circular 31 sobre els efectes classificatoris de la temporada 2019-2020, publica com queden les classificacions finals de la vigent temporada del futbol sala català. RESOLUCIÓ DE CLASSIFICACIONS

Les classificacions finals de cada competició en el futbol sala serà l’existent en la data del 13 de març de 2020, comptant doncs els resultats obtinguts pels equips fins al moment en què es va produir l’aturada de les competicions a causa de la pandèmia de la Covid-19.

En els casos en què els equips components del mateix grup no hagin disputat el mateix nombre de partits, l’ordre classificatori es determinarà mitjançant el sistema de millor coeficient, que resultarà de dividir els punts obtinguts entre els partits jugats.

Tal com regula la circular 31 de l'FCF, l'ordre classificatori de les competicions de futbol sala es determinarà de la següent manera:

Desempat entre dos equips del mateix grup. Es determina guanyador del desempat a:

1. L’equip amb millor coeficient (punts dividit entre partits disputats).

2. L’equip amb millor diferència de gols a favor, sumats els gols en pro i en contra segons el resultat dels dos partits jugats entre ells (només si s’han disputat els partits d’anada i tornada).

3. L’equip amb millor diferència de gols a favor, tenint en compte però tots els obtinguts i rebuts en el decurs de la                           competició.

4. L’equip amb millor coeficient de gols anotats (gols marcats dividit entre partits disputats).

Desempat entre més de dos equips del mateix grup. Es determina guanyador del desempat a:

1. L’equip amb millor diferència de gols a favor, tenint en compte però tots els obtinguts i rebuts en el decurs de la competició.

2. L’equip amb millor coeficient de gols anotats (gols marcats dividit entre partits disputats).

CLASSIFICACIONS

Un cop aplicats els efectes classificatoris que regula la circular 31 de l'FCF i detallats els paràmetres de desempats, el resultat de les classificacions finals del futbol sala català de les categories amb més d'una categoria, són els següents: 

CLASSIFICACIONS FINALS TEMPORADA 2019-2020
CLASSIFICACIONS SÈNIOR MASCULÍ FUTBOL SALA 2019-2020
CLASSIFICACIONS JUVENIL MASCULÍ FUTBOL SALA 2019-2020
CLASSIFICACIONS CADET MASCULÍ FUTBOL SALA 2019-2020
CLASSIFICACIONS INFANTIL MIXTE FUTBOL SALA 2019-2020
CLASSIFICACIONS ALEVÍ MIXTE FUTBOL SALA 2019-2020
CLASSIFICACIONS SÈNIOR FEMENÍ FUTBOL SALA 2019-2020
CLASSIFICACIONS JUVENIL FEMENÍ FUTBOL SALA 2019-2020

En els pròxims dies, la Lliga Catalana de Futbol Sala obrirà el període d’inscripcions dels equips per a la temporada 2020-2021 i publicarà els llistats d'equips per categoria i divisió amb la cobertura de les vacants en els casos ja coneguts i anirà treballant en la cobertura de vacants segons es vagin produint.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.