Madrid venç a la tanda de penals a Galícia en el debut del Grup B
FS Notícies | 11/04/2022
La Comunitat de Madrid i Galícia han disputat el primer partit del Grup B al Pavelló Municipal d'Altafulla amb empat a 5 final però victòria dels madrilenys a la tanda de penals.
GALÍCIA
1 5 - 5 3
MADRID
GALÍCIA
Gabriel Díaz, José Francisco Suárez, Alvaro Rioboo, Iker Paz, Mateo Domínguez, David Mosquera, Borja Cortegaza, ndrés Silva, Hugo Carballeria, Pablo Costa, Marco Cepeda i Manuel Garrido
MADRID
Ricardo Romero, Ibai González, David Bermudez, Carlos González, Mario Sánchez, Daniel Pecelin, Samuel Salas, Ignacio Bernabeu, Diego Barba, Roberto Sanabria, Unai Izquierdo i Guillermo Simón

1-1 Mateo Domínguez (6'); 2-3 Pablo Costa (29'); 3-4 Borja Cortegaza (37');4-5 Borja Cortegaza (38'); 5-5 Mateo Domínguez (38')

1-0 Diego Barba (5'); 1-2 Carlos González (12'); 1-3 Ignacio Bernabeu (22'); 2-4 Unas IZquierdo (29'); 3-5 Ignacio Bernabeu (30')
Àrbitres principals: Youssef Boulachioukh i Jordi Rodríguez        Àrbitre assistent: Alex Sánchez

El Pavelló Municipal d’Altafulla ha estat la seu del primer partit del Grup B entre Galícia i la Comunitat de Madrid i que ha acabat amb triomf dels madrilenys a la tanda de penals en un partit intens i nervis pel debut dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de futbol sala. Andalusia i la Regió de Múrcia, ha partir de les 12.00 hores, disputaran l’altre partit del grup en categoria Infantil masculí.

El partit ha començat amb uns primers minuts de partit on ha dominat Galicia, amb clares ocasions de gol, però finalment ha estat Madrid qui s’ha avançat al marcador al minut 5. Als pocs segons després, Galicia empata el partit. El partit ha continuat dominant Galicia, amb alguns atacs puntuals de Madrid, que en una pilota llarga, ha fet l’1 a 2 al minut 12, amb el que s’acabaria la primera part.

La segona part ha començat amb una dinàmica diferent per part de l’equip visitant, on han sortit a presionar i tenint varies ocasions i als dos minuts de la segona part han fet l’1 a 3. A partir d’aquí, ha tornat Galicia a prendre la dinàmica i control del partit, però sense aconseguir el gol. Al minut 27, ha robat Madrid en camp defensiu, i en una bon contraatac, han fet l’1 a 4. Han continuat els atacs i el domini local i finalment al minut 30, en dos gols consescutius, han marcat el 3 a 4. Madrid però, ha marcat el cinquè abans que, en els darrers minuts, els gallecs empatessin a cinc.

Els penals s’han decantat per als de Madrid, degut a una parada i dos fallades dels Gallecs amb el definitiu 1 a 3.

Es pot accedir a l'apartat específic per a consultar els resultats, les classificacions, les notícies i les galeries d'imatges fent clic AQUÍ.