Montilivi decidirà quin equip serà de Primera Divisió
Notícies Generals | 15/06/2016
El Girona ha perdut per 2-1 a El Saddar davant un Osasuna que ha marcat ben aviat. Amb aquest resultat, el partit de tornada a Montilivi està molt obert i dissabte que ve es decidirà l'equip que pujarà a la màxima categoria estatal.

La primera part de l'Osasuna-Girona ha estat molt oberta. Els primers minuts els ha controlat l'equip local marcant quan només s'havien disputat cinc minuts de joc. En la primera arribada en la que han ocasionat perill, els navarresos han obert el marcador. De las Cuevas ha centrat per Kenan Kodro, que ha rematat de cap per marcar, tot i la bona estirada d'Isaac Becerra. El Girona ha començat a millorar a partir del quart d'hora de joc.

Els gironins han tingut bones ocasions per empatar el partit, però el gol no ha arribat fins a la segona part. Des d'un servei de córner en curt, la centrada posterior l'ha pentinat Alcalá cap enrere per a que Kiko Olivas rematés a l'àrea petita.

Tot i l'empat, l'Osasuna no ha decaigut i, pocs minuts després, Maikel Mesa ha posat el definitiu 2-1 en una jugada de combinació entre Mikel Merino, Roberto Torres i Nino. D'aquesta manera, el partit de tornada, dissabte que ve a Montilivi, serà decisiu per determinar quin equip és de Primera Divisió.

A El Saddar ha estat present el directiu i delegat de la FCF a Girona, Jordi Bonet; que ha estat acompanyat del president del Girona FC, Delfí Geli; del president de l'Osasuna, Luis Sabalza; i del president de la Federació de Navarra, Rafael del Amo.

FOTO portada: marca.com