Nit dels Campions a Barcelona 2019
Notícies Generals | 19/06/2019
El Pavelló Municipal d’Esports de la Vall d'Hebron, a Barcelona, ha acollit una nova Nit dels Campions de l’FCF, que se celebren arreu de Catalunya per premiar els campions i campiones de lliga 2018-2019.
Nit dels Campions a Barcelona 2019

El Pavelló Municipal d’Esports de la Vall d'Hebron de Barcelona ha acollit aquest vespre la Nit dels Campions al Barcelonès 2019. Unes 2.000 persones han assistit a l’entrega de premis als campions i campiones de la lliga 2018-2019, i també dels guardons especials que s’han lliurat durant l’acte. Aquesta Nit és una de les tretze que se celebren arreu de Catalunya fins el pròxim divendres 21 de juny.

A l'acte ha assistit el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol Joan Josep Isern; el directiu i delegat de l'FCF al Barcelonès, Francesc Folguera; el directiu de l'LCFS Juan Carlos Hueto; el directiu de l'FCF Rossend Abella; el delegat del Barcelonès de l'LCFS, Justiniano Fernández; el subdelegat de l'LCFS al Barcelonès, Alexis Caselles; i els subdelegats Maria Jesús Mateo, Miquel Carrillo, Miquel Espert, Josep Lluís Anglada, Andreu Nicolás i Enric Uriach; entre d'altres membres de l'estructura federativa i autoritats.

En aquesta Nit dels Campions, la delegació de Barcelona ha volgut retre un homenatge als presidents que durant la present temporada han deixat el càrrec en les entitats que encapçalaven. Així doncs, l’FCF els ha lliurat una placa commemorativa per agrair la seva dedicació al capdavant de l'entitat que dirigien. Els expresidents als quals s’ha fet un reconeixement són els següents:

PRESIDENT CLUB
JOAN PALLARÈS ESPORTIU JOVENTUT CAN PI
ANTONIO BORDAJANDI ATLÈTIC PIFERRER

Durant l'acte també s'han fet entrega de tres premis especials. El primer ha estat per a Juan Gómez, per la seva fidelitat al FC Barcelona, on porta més de 45 anys sent auxiliar del club. El segon premi especial ha anat destinat a Germán Santos, una persona que ha dedicat tots els esforços a una sola enitat. La vinculació amb el CF Singuerlin va començar amb la creació del club i ha ostentat diferents càrrecs directius, inclòs el de president. Finalment, Luís González ha estat homenatjat per la seva llarga trajectòria en el món del futbol, concretament a la zona de La Florida i L'Hospitalet de Llobregat.

CAMPIONS BARCELONA

GALERIA D'IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.