Partit vibrant en directe des de Sabadell
FS Notícies | 17/12/2022
L’FCF TV ha retransmès en directe el partit entre el Natació Sabadell i el Covisa Manresa FS, i que ha finalitzat amb victòria visitant per 3 a 6.

Victòria per tancar l’any. La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins al Pavelló Nord de Sabadell per viure en directe l’11è streaming de la temporada a través de l’FCF TV. I és que a partir de les 19.45 hores, l’FCF TV ha viscut per streaming el partit entre el Natació Sabadell i el Covisa Manresa FS, duel corresponent a la 14a jornada del grup 3 de la 2a Divisió B nacional, i que ha finalitzat amb victòria visitant per 3 a 6.

Per aquesta retransmissió de l'LCFS en directe, l'encarregat de posar l'anàlisi tècnica ha estat el seleccionador català de futbol sala, Santi Gea.

Natació Sabadell – Covisa Manresa FS | 2a Divisió B nacional – Jornada 14

El Covisa Manresa FS ha marxat al descans amb avantatge. I és que al minut 5 de partit, Iker ha obert la llauna del marcador i, tot i que a la següent jugada, Arnau Pineda ha empatat, els del Bages s'han tornat a col·locar per davant amb un penal transformat per Asis. Als darrers segons del primer temps, el porter visitant, Sergio Arriero, ha estat expulsat, però el Natació Sabadell no ha pogut aprofitar els segons de superioritat.

A la mitja part, el president de la secció de futbol sala del CN Sabadel, Alex Porras, i el president del Club Manresa FS, Pere Joan Pusó, han detallat aquest inici de temporada i els seus objectius.

A la represa, les forces s´han igualat. I amb la superioritat, el Natació Sabadell ha aconseguit empatar a 2. Asis, altra vegada i abans de lesionar-se, ha marcat el 2 a 3, però, altra vegada, Marc Hermosel ha empatat el matx. Amb el 3 a 3 al marcador s'ha arribat fins al minut 37 quan, Ambrós ha desaquilibrat la balança. Finalment, un doblet de Manu ha certificat la victòria i el cinquè triomf consecutiu del Covisa Manresa FS.

Al final del partit, en declaracions a l’FCF TV, el jugador destacat del partit, Manu, s’ha mostrat molt content per endur-se la victòria en un partit trepidant.

La Lliga Catalana de Futbol Sala en directe tornarà per emetre la fase prèvia sub 16 i sub 19 masculí dels Campionats d’Espanya de futbol sala.