Primer partit de l’any des de Martorell
FS Notícies | 07/01/2023
L’FCF TV ha retransmès en directe el partit entre el Sala 5 Martorell i el Futsal Vicentí CE, i que ha finalitzat amb victòria local per 6 a 2.

Primer de l’any. La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins al Pavelló Municipal de Martorell per viure en directe el 20è streaming de la temporada a través de l’FCF TV. I és que a partir de les 17.00 hores, l’FCF TV ha viscut per streaming el partit entre el Sala 5 Martorell i el Futsal Vicentí CE, duel corresponent a la 16a jornada del grup 3 de la Divisió d’Honor Juvenil nacional de futbol sala, i que ha finalitzat amb victòria local per 6 a 2.

Per aquesta retransmissió de l'LCFS en directe, l'encarregat de posar l'anàlisi tècnica ha estat el seleccionador català de futbol sala, Jordi Barrero.

Sala 5 Martorell – Futsal Vicentí CE | Divisió d’Honor Juvenil nacional – Jornada 16

El Sala 5 Martorell decanta la victòria. El primer temps entre el Sala 5 Martorell i el Futsal Vicentí CE ha estat igualat, amb dues defenses plantejades a mitja pista i en què els porters han participat poc. Tot i això, en dos minuts, el Sala 5 Martorell s'ha col·locat amb un 2 a 0 a favor gràcies a les dianes de Jose i de Tablero. I, el tercer, un dels gols de l'any a càrrec de Raul Pimienta que ha servit per marxar al descans amb 3 a 0 al marcador.

A la mitja part, el president del Sala 5 Martorell, Xavi Torres, i el president del Futsal Vicentí CE, Isidre Giralt, han explicat els objectius per aquest 2023.

Només començar la segona part, el Futsal Vicentí CE ha escurçat diferències amb un gran gol d’Aaron Chousa i, tot i que el Sala 5 Martorell s’ha quedat amb inferioritat per l’expulsió de Raul Pimienta, el conjunt local no només ha mantingut l’avantatge sinó que Jose ha marcat el 4 a 1. A l’equador de la represa, Zaka ha tornat a escurçar diferències però, a la següent jugada, Hèctor ha marcat el 5 a 2. El Futsal Vicentí CE ho ha provat amb el porter-jugador sense èxit i, ja a les acaballes, Pau Ramírez ha establert el definitiu 6 a 2.

Al final del partit, en declaracions a l’FCF TV, el jugador destacat del partit, Jose, s’ha mostrat molt content per endur-se la victòria en el primer partit de l'any.

La Lliga Catalana de Futbol Sala en directe tornarà dissabte vinent.