Quatre catalans es proclamen Campions d’Europa sub 19 de futbol sala
FS Notícies | 11/09/2022
Adrián Tapias, Nicolás Marrón. Albert Ortas i Alex Garcia han guanyat l’Europeu sub 19 de futbol sala amb la Selecció Espanyola després de guanyar, a la pròrroga, 6 a 2 davant Portugal.
RFEF

Campions d’Europa. La Selecció Espanyola sub 19 de futbol sala s’ha imposat per 6 a 2 a la final de l’Europeu davant Portugal i s’ha proclamat campiona d’Europa. El combinat nacional, dirigit pel català i seleccionador Albert Canillas, està format per una plantilla de catorze jugadors, dels quals hi ha quatre catalans: Adrián Tapias, Nicolás Marrón i Albert Ortas, del Barça, i Alex Garcia, de l’UD Ibiza Gasifred.

RFEFEspanya i Portugal han disputat un partit molt competit i que s’ha decidit a la pròrroga en un partit disputat a l’Olivo Arena de Jaén. El matx ha començat de forma magistral per Espanya, ja que al primer minut l’exblaugrana Jorge Carrasco ha obert la llauna del marcador. Tot i enviar dues pilotes al pal, Espanya no ha pogut ampliar diferències i per mitjà d’un penal polèmic, Portugal ha empatat. Encara abans del descans, però, una gran recuperació d’Ortas ha servit per col·locar el 2 a 1 al marcador, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

RFEF

A la represa, la intensitat s’ha mantingut fins que, al tram final del partit i amb Portugal jugant amb porter-jugador, han pogut empatar i enviar la final a la pròrroga. Al temps extra, Espanya ha estat superior i Alex Garcia, Ribera, Ion Cerviño i Nicolás Marrón han pogut marcar i establir el definitiu 6 a 2. Amb aquest triomf, Espanya sub 19 de futbol sala aconsegueix revalidar el títol de campió d’Europa.

RFEFEl director general de l’FCF i director de l’LCFS, José Miguel Calle, ha assistit a la final de l’Europe sub 19 de futbol sala.