Remuntada sense premi
FS Notícies | 22/03/2013
La selecció catalana benjamí fa un partit espectacular contra Extremadura i guanya el partit, però es queda fora de les semifinals.

CATALUNYA:
Odalric Ripollès, Ivan Bonillo, Fèlix Prunera, Pol Gonzalez, Gerard Sape, Jordi Gimeno, Sergi Viedma, Daniel Bertran, Enrique Arnaiz, Adrian Tapias, Angel de Jesus i Alex Infante

EXTREMADURA: Pablo García, María Ruiz, Víctor Serrano, Lucas López, Aaron Barroso, Rodrigo Marquez, Alejandro Redondo, Pedro Cabeza, Israel Salazar, Carlos Neupavert, Carlos Ballesteros i Ciro Tello

GOLS: (1a part) 0 - 1 Carlos Neupavert (min.5), 1 - 1 Sergi Viedma (min.9), 1 - 2 Carlos Ballesteros (min.9), 2 - 2 Sergi Viedma (min.10), 2 - 3 Alejandro Redondo (min.11). (2a part) 2 - 4 Carlos Neupavert (min.4), 3 - 4 Enrique Arnaiz (min.7), 4 - 4 Gerard Sape (min.8) i 5 - 4 Gerard Sape (min.11)

CRÒNICA: La selecció catalana benjamí sabia que avui havia de guanyar i un resultat advers de Castilla la Mancha, ha sortit molt motivada a la pista, desplegan un joc intens i atractiu, davant Extremadura que també ha demostrat tot el seu potencial.

Una primera part molt igualada ha acabat amb un 2 a 3 a favor dels extremenys, que obligava a Catalunya ha sortir a la segona part amb un presió afegida per tal d'assolir la victòria.

Extremadura s'ha mostrat molt forta al llarg del partit i ha estat un match de tu a tu on les ocasions més clares dels catalans han acabat marcant el partit.

Malgrat la remuntada de 5 a 4 al resultat final, Catalunya s'ha quedat fora de les semifinals després de la victòria de Castilla La Mancha contra Valencia.

LES IMATGES DEL PARTIT:

Podeu trobar totes les fotografies del partit a la galeria d'imatges de la portada de Futbol Sala.