Remuntada valenciana davant Ceuta
FS Notícies | 26/12/2022
La selecció valenciana ha capgirat el marcador a les acaballes del partit, enfront una Ceuta molt combativa.
COMUNITAT VALENCIANA
3 - 1
CEUTA
Adrián Maseres, Jaime Luís Lázaro, Miguel Vinicius Nunes, Koldo Requena, Rafael Teruel, Carlos Alonso, Nicolás Romero, Adrián Rubio, Murillo Augusto Nunes, Francesc Silla, Jorge Arechaga i Pau Peiró
CEUTA
Sergio Fernández, Mohamed Zerghili, Javier Martín Rodríguez, Mario Sánchez, Kennan Fricheteau Pascal, Zine Dine, Yoel Alonso, José Santaella, Gabriel Castillo, Yoaquim Medhi i Alejandro Rodríguez

1-1 Carlos Alonso (28'); 2-1 Rafael Teruel (37'); 3-1 Rafael Teruel (39')

0-1 Yoel Alonso (15')
Àrbitres principals: Daniel Darriba i Maribel Sepúlveda           Àrbitra assistent: Nerea González

La Comunitat Valenciana i Ceuta han disputat al Pavelló Salou-Ponent en la primera jornada de la fase prèvia del Campionat d’Espanya de Seleccions autonòmiques de futbol sala en categoria sub19 masculina. El partit, que ha estat d’alt voltatge i amb molta intensitat l’ha remuntat la selecció valenciana a poc pel final.

El primer temps ha començat trepidant. El ritme frenètic amb el qual ambdós conjunts han sortit al parquet de Salou ha deixat entreveure el bon partit que disputarien. Els dos equips s’han carregat de pressa de faltes i han hagut d’anar amb molt de compte des de l’equador de la primera meitat. La selecció valenciana ha originat ocasions clares de gol, però s’ha estavellat en l’Alejandro Rodríguez i els pals. En canvi, Ceuta, tot i disposar d’alguna ocasió de gol, cap ha estat manifesta, però han estat els que s’han avançat al marcador, gràcies a un xut llunyà de Yoel Alonso. Els dos equips han continuat amb el mateix joc directe i agressiu i gaudint d’ocasions per alterar el marcador, però Ceuta ha arribat al descans vencent per la mínima.

A la represa, la Comunitat Valenciana ha començat amb major control del joc i ha tancat Ceuta a camp propi. Fruit d’això ha aconseguit l’empat mitjançant Carlos Alonso al minut 28. Els següents compassos han estat d’anades i tornades amb el partit trencat i moltes alternatives. Quan restaven poc més de tres minuts pel final de l’encontre, Rafael Teruel ha capgirat el marcador amb un golàs per l’escaire. Ceuta ho ha intentat fins al final al porter-jugador, però Teruel a porteria buida ha fet el 3 a 1 definitiu quan quedava mig minut. Finalment, la Comunitat Valenciana ha estat qui ha aconseguit estrenar el caseller de punts.

Tots els partits de les Seleccions Catalanes sub 16 i sub 19 masculí de futbol sala es podran seguir per streaming a través de la Televisió de l’FCF i la Lliga Catalana de Futbol Sala ha habilitat un apartat específic amb tots els resultats, les classificacions, les seus, les notícies i les galeries d’imatges relacionades amb aquesta fase prèvia.