Resum i gols de la jornada 9 a la Segona Federació
Notícies Generals | 28/10/2024
La UE Olot treu els punts de la Nova Creu Alta davant el líder, el CE Sabadell.

La UE Olot es confirma com l'equip més en forma del grup. Els de La Garrotxa superen el CE Sabadell per 2 a 1 a la Nova Creu Alta, tot i així els arlequinats mantenen el lideratge. Empat a 0 de la UESA contra l'Alzira en un partit en què el porter del conjunt valencià es va erigir com l'heroi. El filial perico encadena set partits invicte, després de l'empat a la CE Dani Jarque contra el Terrassa FC (1-1). Per la seva banda, el Lleida CF torna a les posicions de play-off gràcies al triomf cuinat en els darrers minuts contra el Mallorca 'B' per 3 a 1. En canvi, el CE Europa cau de la zona noble després de la derrota a les Pitiüses enfront la SD Ibiza (2-1). La UE Cornellà i el CF Badalona Futur queden anclats a la zona de descens després de l'empat contra l'Elx I·licità (1-1) i la derrota davant el CF Torrent (2-0), respectivament.