S'acaba el somni del Llagostera a la Copa del Rei
Notícies Generals | 29/11/2012
El club gironí es queda a setzens de final de la Copa del Rei després de perdre per 3 gols a 1 a Mestalla.

L'aventura del Llagostera a la Copa del Rei va acabar ahir a la nit amb una derrota contra el València per 3 gols a 1. El conjunt valencianista es va saber imposar davant d'un Llagostera que va gaudir en tot moment de l'experiència i va marcar un gol a Mestalla.

Els 10 primers minuts de partit el València va estar desorientat i no va mostrar totes les seves armes en l'atac. Tot i així, va despertar i al minut 15 Adil Rami va marcar el primer gol amb un xut a 50 metres de la porteria. Malgrat el gol, el Llagostera va disputar una gran primera part amb paciència, actitud, domini de la possessió i ocasions de gol.

La segona part, però, va estar dominada pels valencians i la seva qualitat va quedar palesa. El 2-0 va arribar de córner per part de Valdés i el 3-0 va ser obra de Bernat, jugador del filial.

Quan el partit ja semblava sentenciat, Nico va marcar el gol d'honor que va ser aplaudit per l'afició de Mestalla. Els jugadors del Llagostera van caure eliminats de la Copa del Rei orgullosos d'haver donat la cara en tot moment.

Fotografies: REMIMAGES.COM