Sis catalanes aconsegueixen el bitllet a l’Eurocopa de 2025
Notícies Generals | 05/06/2024
Alexia Putellas, Jana Fernández, Leila Ouahabi, Laia Aleixandri, Bruna Vilamala i Laia Codina superen a Dinamarca (3-2) i segellen la classificació per l’Eurocopa 2025.

La Selecció Espanyola Absoluta femenina ha jugat dos partits en aquesta aturada per seleccions contra Dinamarca, combinat enquadrat al Grup A2 juntament amb Espanya. La selecció dirigida per Montse Tomé necessitava una última victòria en el partit disputat ahir al Heliodoro Rodríguez López de Tenerife davant de 17.532 espectadors per assegurar la classificació per l’Eurocopa del 2025 que es disputarà el proper estiu a Suissa.

FONT: RFEF

Les daneses no van posar les coses fàcils al combinat espanyol després d’avançar-se als 4 minuts de partit. Sense un joc dinàmic i amb molts errors, Espanya va arribar per sota al marcador a la mitja part (0-1). A la represa, semblava que les de Montse Tomé reaccionaven amb el resultat advers però un nou gol de les daneses els posava coll amunt el partit (0-2). En l’últim quart d’hora, Bruna Vilamala, que debutava en partit oficial amb la Selecció Absoluta, retallava distàncies per Espanya al desviar amb el cap una pilota en la sortida d’un córner executat per Alexia Putellas (1-2).

FONT: RFEF

El gol va revifar el combinat espanyol que només tres minuts més tard, va igualar el matx. Un altre córner servit per la molletana, Alexia Putellas, va rematar Irene Paredes al fons de la xarxa (2-2). Tot i que l’empat ja era suficient per segellar la classificació a l’Europeu, Espanya no en va tenir prou i al temps de descompte Lucia Garcia culminava la remuntada davant l’afició aplegada a l’estadi per celebrar un nou bitllet a una cita internacional (3-2).