Torredembarra acull els ascensos a les Divisions d'Honor Aleví de futbol sala
FS Notícies | 01/06/2024
La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins al Pavelló Municipal Sant Jordi de Torredembarra per viure en directe els tres partits d’ascens a Divisió d’Honor Aleví de futbol sala.

Ascens aconseguit. La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins a Torredembarra per emetre per streaming els tres partits corresponents al play-off d’ascens a la Divisió d’Honor Aleví de futbol sala. Tres partits molt disputats i que han acabat amb les victòries i els ascensos de l'AE Sant Andreu, del Pura Brasa Racing Pineda i del Futbol Sala Star Palamós.

CFS MONTBLANC – AE SANT ANDREU

L’AE Sant Andreu s’ha imposat per 0 a 6 al marcador en un partit que ha dominat des del principi i que al descans ja guanyaven 0 a 3. La gran efectivitat de cara a porteria amb un joc directe i amb uns pívots dominants que el CFS Montblanc no ha sabut aturar. Lluc, al minut 8, ha obert la llauna del marcador i, poc després, Aran ha fet el segon. Encara abans del descans, Lluc ha marcat el 0 a 3. A la represa, el campió del Grup 2 de Barcelona no ha donat cap opció i Leo ha marcat el 0 a 4 per sentenciar el partit. Dos gols d’estratègia, de Raul i de Lluc, firmant un hat-trick al seu compte particular, han establert el 0 a 6 definitiu.

SANT JOAN DESPÍ – RACING PINEDA PURA BRASA

Emoció fins al final. El partit entre el Sant Joan Despí CFS Grocasa i el Pura Brasa Racing Pineda ha estat emocionant fins al final del partit, ja que un gol d’Adri, a dos minuts pel final, de decidit l’ascens pel conjunt del maresme. I això que el matx ha començat amb gol de Gerard, aprofitant una assistència amb la mà del porter. Tot i això, abans del descans, i amb gols d’Adri i amb un gol en pròpia porteria, el Racing Pineda ja ha marxat al descans amb avantatge. A l’equador de la represa, Biel Sánchez ha empatat amb un gran gol de pivot. Un resultat que s’ha mantingut fins als darrers finals quan Adri ha establert el definitiu 2 a 3.

FUTBOL SALA STAR PALAMÓS – CFS ALMACELLES

Els penals donen l’ascens al Futbol Sala Star Palamós. I és que el campió del Grup 4 de Girona, els de Palamós, i el campió del Grup 5 de Lleida, el CFS Almacelles, han empatat a 2 al final del temps reglamentari i la victòria s’ha decidit a la tanda de penals. El partit ha tingut una part per a cada equip: la primera, pel Futbol Sala Star Palamós, on ha aconseguit marcar dos gols amb un doblet de Cloe Corbacho. A la represa, però, els d’Almacelles han pressionat a la porteria defensada per Daniela Corbacho, gran protagonista del partit, i han aconseguit empatar amb les dianes de Miquel i de Leire. A la tanda de penals, Daniela ha aturat el cinquè i definitiu penal de l’Almacelles per certificar la victòria.

Consulta tots els partits dels play-off d'ascens a Divisió d'Honor base de futbol sala AQUÍ.