Tres futbolistes catalanes campiones de l’Europeu sub 19 femení
Notícies Generals | 29/07/2024
Judit Pujols, Aïcha Càmara i Adriana Ranera han aixecat el títol amb la selecció espanyola després de vèncer en la final els Països Baixos (2-1).

Victòria a l’últim sospir i campiones de l’Europeu sub 19 femení. Les futbolistes catalanes Judit Pujols, Aïcha Càmara i Adriana Ranera han estat part fonamental en el triomf de la selecció espanyola sub 19 en la final del Campionat d’Europa contra els Països Baixos amb el gol decisiu en el minut 118 de la pròrroga (2-1).

Judit Pujols, la capitana, ha estat l’encarregada d’aixecar el títol aquest passat dissabte. A més, les tres jugadores catalanes han estat titulars i han disputat tot l’enfrontament de la final.

Nervis fins al final

L’equip dirigit per Sonia Bermúdez s’ha avançat en el marcador ràpidament amb el gol de Marisa en el minut 6. En la represa, el conjunt neerlandès ha posat una marxa més i ha aconseguit l’empat a través de Tolhoek. El duel ha acabat en empat a 1 en el temps reglamentari i també semblava que no hi hauria gols en la pròrroga, però en el 118 Intza ha aprofitat una pilota morta dins l’àrea per a marcar el segon de la selecció espanyola.