Últim mes per apuntar-se als Cursos d’Entrenador de futbol sala
Comitè Entrenadors | 16/03/2022
L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala manté obertes les inscripcions per a dos cursos, en format semipresencial, d’entrenador de Nacional B (Nivell 1 FS) i de Nacional A (Nivell 2), a Barcelona.
Últim mes per apuntar-se als Cursos d’Entrenador de futbol sala

Últim mes per apuntar-se. L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF publica les agendes definitives amb les assignatures que es realitzaran dia a dia, a més d’indicar les dates màximes d’inscripció al curs, les noves dates d'inici, així com els nous terminis de matriculació, per als dos Cursos d’Entrenador de Futbol Sala de Nacional B i de Nacional A que es realitzaran de l’abril al juliol, en format semipresencial, a Barcelona.

OFERTA FORMATIVA
CURS DATA MÀXIMA PER APUNTAR-SE DATA INICI DEL CURS AGENDA
Curs Entrenador de Futbol Sala Nacional B (Nivell 1 FS)  17 d'abril de 2022 22 d'abril de 2022 AQUÍ
Curs Entrenador de Futbol Sala Nacional A (Nivell 2 FS) 24 d'abril de 2022 29 d'abril de 2022 AQUÍ

CURS D’ENTRENADOR DE FUTBOL SALA NACIONAL B (NIVELL 1)

FORMAT: Semipresencial
Part online: Del 22 d’abril al 8 de juliol
Part presencial: De l’11 al 30 de juliol
Seu presencial: Barcelona – AEE Institut Montserrat (Pavelló CEM La Bascula)

Per conèixer els horaris, els dies i l’agenda del Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional B, pots accedir AQUÍ.

ACREDITACIÓ DE COMPETÈNCIES

Tots aquells alumnes del Curs d’Entrenador de Nacional B que no disposin de la titulació de Nacional C de futbol sala, hauran d’accedir al Curs d’Acreditació de Competències de Monitor FS a Entrenador de Futbol Sala Nacional C.

Per conèixer més informació detallada sobre l’Acreditació de Competències, així com accedir a la matrícula i a les instruccions, pots fer clic AQUÍ.

ACREDITACIÓ DE COMPETÈNCIES AQUÍ
INSTRUCCIONS ACREDITACIÓ DE COMPETÈNCIES AQUÍ

CURS D’ENTRENADOR DE FUTBOL SALA NACIONAL A (NIVELL 2)

FORMAT: Semipresencial
Part online: Del 29 d’abril al 4 de juliol
Part presencial: Del 5 al 30 de juliol
Seu: Barcelona – AE Sant Andreu (Pavelló Camp del Ferro)

Per conèixer els horaris, els dies i l’agenda del Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional A, pots accedir AQUÍ.

En el procés de matrícula, els alumnes necessitaran un certificat d'experiència per a poder adjuntar a la matrícula. Aquest certificat s'ha de demanar a entrenadors@fcf.cat.

COM APUNTAR-SE ALS CURSOS?

Si estàs interessat/da a apuntar-te al Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional B o al Curs d'Entrenador de Futbol Sala Nacional A, has de seguir els següents passos:

PASSOS PER APUNTAR-TE AL CURS
1. Afiliació a la plataforma iSquad RFEF AQUÍ

2. Inscripció al curs a l’Escola Nacional Entrenadors de l’RFEF

CURSOS ENTRENADOR TERRITORIAL > Catalunya > CURSO FEDERATIVO DE ENTRENADOR DE FUTBOL SALA (NACIONAL B o NACIONAL A)  SEMIPRESENCIAL  > + INFORMACIÓN  > PRE-INSCRIPCIÓN

AQUÍ

Si l’interessat/da vol rebre instruccions sobre com fer la matrícula del Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional B o Nacional A, pot fer clic AQUÍ per tal de rebre instruccions o bé, fent clic en el següent enllaç.

INSTRUCCIONS AQUI

Un cop els alumnes ja hagin efectuat el pagament del curs, i per tant, ja estiguin matriculats, podran sol·licitar un certificat per tal d’acreditar al CTE la moratòria de la nova categoria i tramitar les llicències federatives corresponents.

Per a qualsevol dubte sobre la matrícula del curs, pots enviar un correu a escolafutsal@fcf.cat

Tota l’oferta formativa que ofereix l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala està disponible, al llarg de la temporada, al seu web específic, al qual es pot accedir clicant AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.