Una Catalunya estel·lar es penja la medalla de bronze
Notícies Generals | 23/07/2024
La Selecció Catalana juvenil sua de valent per derrotar a la pròrroga a Galícia i pujar al tercer esglao del podi al Campionat d'Espanya de Futbol Platja (5-6)

L'esforç i la implicació han fet justícia i han donat la recompensa merescuda a la Selecció Catalana juvenil al Campionat d'Espanya de Futbol Platja. Catalunya s'ha penjat la medalla de bronze de campionat després de remuntar, forçar la pròrroga i emportar-se la victòria contra Galícia en un dels partits més disputats fins aleshores.

GALÍCIA 5 - 6 CATALUNYA JUVENIL MASCULÍ
FITXA TÈCNICA
CATALUNYA: Tomás González, Erik Fuentes, Abdeslam Marhoub, David Tena, Bilal El Basri, Daniel Cardosa, Ayoub Oumlal, Mohamed El Asri, Hugo Segovia, Ramy Saghdani, Wail El Ouriachi i Pau Borràs.
GOLS: Ramy Saghdani (0-1, 11'), Hugo Segovia (0-2, 17'), Ramy Saghdani (3-3, 30'), Ramy Saghdani (3-4, 32'), Erik Fuentes (3-5, 33'), Ramy Saghdani (5-6, 36'+2')
PARTIT COMPLET: AQUÍ

Catalunya ha arribat al partit pel 3r i 4t lloc després de caure ahir a les semifinals contra la selecció amfitrona, Andalusia, i amb l'objectiu d'emportar-se una alegria de Cadis en el Campionat d'Espanya. El combinat català ha començat apretant i buscant les pessigolles al rival. A falta de dos minuts pel final del primer període, Ramy Saghdani ha trencat la igualada i ha obert la llauna per Catalunya, donant avantatge momentània a la selecció abans del segon període.

Els segons dotze minuts han començat de la millor manera pels interessos catalans. Una jugada triangulada entre Moha i Hugo ha acabat amb el gol d'Hugo ampliant distàncies al marcador i encarant a Catalunya a la victòria. Després del 0 a 2, el que menys s'esperava la selecció ha estat l'empat de Galícia. Una mala dinàmica de tres minuts de Catalunya han propiciat dos gols del conjunt gallec i l'empat al matx (2-2) amb tot per decidir al tercer període.

Tot obert en els darrers 12 minuts que han començat amb un gerro d'aigua freda per la selecció que ha rebut el tercer gol gallec. Coll amunt s'ha posat el partit pel bronze per una Catalunya que no volia renunciar al podi i al minut ha aconseguit de nou l'empat (3-3). El gol de Ramy ha donat ales no només a l'equip, sinó també al propi Ramy que ha crescut encara més i ha demostrat perquè és un dels millors jugadors del campionat i amb una jugada personal s'ha tret una xilena de sota el braç per situar el 3-4 al marcador. Amb el partit de cara, Catalunya no només ha mantingut el resultat, sinó que ha tornat a ampliar distàncies amb un gol d'Erik Fuentes

Semblava que el matx estava sentenciat amb el 3 a 5 però en futbol platja no pots dir blat fins que estigui al sac i ben lligat i en els tres minuts finals ha aconseguit igualar el marcador fins al 5 a 5 i portar el partit a la pròrroga. Gerro d'aigua freda per la Selecció Catalana que ha vist com de tenir pràcticament el bronze penjat ha hagut de jugar els tres minuts de la pròrroga per guanyar el partit.

Els tres minuts de la pròrroga han estat un teva meva entre les dues seleccions, però una jugada trenada entre Wail i Ramy l'ha rematat aquest últim per donar la victòria i el bronze a Catalunya. A falta de 42 segons pel final, Ramy ha avançat a l'equip i ha sentenciat el matx. Els últims segons han estat agònics per la Selecció que ha sabut mantenir el resultat fins el xiulet de l'àrbitre i s'ha acabat penjant la medalla de bronze del Campionat d'Espanya juvenil de Futbol Platja.