Una gran exhibició de futbol sala a la segona part envia a Catalunya Aleví masculí a la final
FS Notícies | 07/04/2022
La Selecció Catalana Aleví masculí guanya 1 a 6 davant la Comunitat de Madrid i jugarà la final del Campionat d’Espanya contra Galícia.

MADRID
1 - 6
MADRID
Izan Luque, Juan José Carrasco, Gabriel Rubio, Alejandro Muñoz, Marc Aguilera, Gonzalo Cerrato, Mario Solera, Mario Conejo, Ivan Sánchez, Samuel Gallego, Pablo Montero i Sergio Escorial
Marc de la Cruz, Joel Berdie, Victor Castro, Leo Cuartero, Pablo Borreda, Oscar Ibáñez, Alex Delcan, Nacho Melero, Hèctor Rapias, Biel Bustamante, Roger Gallego i Jorge Zaplana

1-0 Juan José Gutiérrez (12')

1-1 Leo Cuartero (16'); 1-2 Leo Cuartero (18'); 1-3 Biel Bustamante (22'); 1-4 Biel Bustamante (24'); 1-5 Alex Delcan (26'); 1-6 Alex Delcan (27')
Àrbitres principals: Tiare Valencia i Sara Gutiérrez       Àrbitre assistent: Salvador Pérez

Una segona part excel·lent dóna el pas a la final. La Selecció Catalana Aleví masculí de futbol sala ha guanyat 6 a 1 davant la Comunitat de Madrid i ha aconseguit el bitllet per a la gran final del Campionat d’Espanya, que jugarà demà divendres contra Galícia a les 13.15 hores. A les semifinals s’ha topat amb una selecció de Madrid molt competitiva i que s’ha avançat a la primera part. A la represa però, el conjunt dirigit per Jordi Barrero ha pujat una marxa més realitzant un joc imparable per acabar guanyant 6 a 1.

En els minuts inicials es palpava que eren unes semifinals. Els nervis estaven presents al parquet de Vícar. Catalunya intentava tenir paciència en l’elaboració, per evitar errors innecessaris i la Comunitat de Madrid estava ben posicionada defensivament amb la intenció de sorprendre en algun contraatac. La Selecció Catalana ha disposat d’alguna ocasió per avançar-se en el marcador, però s’ha topat amb els porters i els pals. Els madrilenys per la seva banda han generat poc, però en un xut llunyà en un servei de banda han marcat l’únic gol de la primera meitat.

Al segon temps, el combinat català ha sortit ben endollat i en un minut i mig, Leo Cuartero ja havia tornat la igualada a l’electrònic. A partir d’aquell instant, Catalunya s’ha alliberat dels nervis i la tensió i ha desplegat un excel·lent joc, dominant totalment al rival i generant moltes ocasions clares de gol. Fruit d’això, el mateix Cuartero ha capgirat el marcador quan restaven 8 minuts pel final i posteriorment Biel Bustamante i Álex Delcan han fet cadascun un doblet per accedir a la final amb una golejada.

Totes les finals dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de futbol sala es podran seguir en directe a l’FCF TV.