Victòria arlequinada per seguir endavant a la Copa Federació
Notícies Generals | 25/08/2024
Un gol al minut 94 dona el triomf al Sabadell davant el Cornellà (1-0) en la final de la fase autonòmica de la Copa Federació

Victòria in extremis d'un CE Sabadell que avança a la fase estatal de la Copa Federació. El conjunt arlequinat s'ha imposat per la mínima (1-0) davant la UE Cornellà en la final de la fase autonòmica de la competició gràcies a una genialitat de Sergio Cortés en un xut de falta al temps afegit.

Sabadell i Cornellà han iniciat l'enfrontrament amb les revolucions pròpies d'un partit a tot o res . Els primers 20 minuts han estat de transicions amb les oportunitats més clares per al conjunt verd. Izan González ha estat el nom propi de la primera meitat per als de Genís Sampietro, l'exjugador de L'Escala ha portat la batuta del mig del camp i fins i tot s'ha atrevit amb xuts de llarga distància que han exigit al porter arlequinat. El Sabadell ha anat guanyant terreny i s'ha pogut avançar en els darrers instants del primer temps en una volea de Marru que ha fregat el travesser.

David Català ha tocat tecles al descans i ha donat entrada a Sergio Cortés per guanyar protagonisme al mig del camp. Els arlequinats trepitjaven àrea contrària a través de les internades de Ton Ripoll però el català no trobava socis per la rematada. Canvis i més canvis al llarg de la segona meitat per recuperar cames fresques i trobar la millor versió dels dos equips. Albert López ha estat a punt de decantar el partit a favor dels verds al minut 80. El '10' del Cornellà ha traçat una diagonal des de banda dreta i el seu xut de rosca des de la mitja lluna ha marxat per centímetres. La victòria arlequinada s'explica per una genialitat de Cortés al temps afegit. El nou fitxatge del Centre d'Esports ha enviat a l'escaire un xut de falta des de 20 metres que ha deixat bocabadats els més de 2.300 espectadors.

FINAL COPA FEDERACIÓ (FASE AUTONÒMICA)
PARTIT RESULTAT ESTADI
CE SABADELL - UE CORNELLÀ 1-0 Nova Creu Alta

L'assistència federativa ha estat encapçalada pel president de l'FCF, Joan Soteras, qui ha estat al costat dels màxims representants de CE Sabadell i UE Cornellà. Per part de l'FCF també han assistit el vicepresident Miquel Sellarès; el directiu i delegat de l'FCF al Baix Llobregat, Fernando Peña; i el vicesecretari, Sergi Garrido. A més, la final autonòmica de la Copa Federació disputada a l'estadi creualtenc ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés

El CE Sabadell disputarà la fase estatal de la competició

Els arlequinats han aconseguit el bitllet per a la fase estatal de la Copa Federació, que arrencarà amb els setzens de final el 25 de setembre. A més, els quatre equips que posteriorment accedeixin a les semifinals obtindran el bitllet per a la Copa del Rei 2024-2025.