Victòria per la mínima de Catalunya Benjamí que val el bitllet per a la final
FS Notícies | 07/04/2022
La Selecció Catalana Benjamí de futbol sala ha guanyat 2 a 1 davant Extremadura i jugarà la final del Campionat d’Espanya.
2 - 1
EXTREMADURA
Dídac Belmar, Diego Alonso, Dylan Maturana, Luis Vargas, Marçal Lavilla, Mateu Julià, Elihu Galimany, Dennis Salgado, Rida Mighiss, Biel Mir, Emir Isai Montoya i Marçal Lanzas
EXTREMADURA
Fabián Naharro, Sergio Azpuro, Asier Acevedo, Aitor Gómez, Alvaro Pulido, David Valverde, Diego Garcia, David Garcia, Pedro Rivera, Jesús González, David Pérez i Raúl Laguna

1-0 Elihu Galimany (4'); 2-0 Emir Isai Montoya (11')

2-1 David Pérez (17')

Màxima igualtat. La Selecció Catalana Benjamí mixt de futbol sala ha guanyat 2 a 1 davant Extremadura i jugarà la final del Campionat d’Espanya contra Andalusia, aquest divendres a partir de les 9.45 hores, en directe per l’FCF TV. El conjunt dirigit per Gerard Pusó està competint molt bé aquests Campionats d’Espanya, sabent patir en moments complicats i creant perill a la porteria rival. I és que al descans, ja guanyaven 2 a 0 però a l’inici de la represa, Extremadura ha escurçat diferències. Tot i això, els quadribarrats han sabut patir per mantenir el resultat final.

El partit entre Catalunya i Extremadura ha estat molt igualat, amb ocasions pels dos equips, amb pilotes al pal, aturades dels porters, però pocs gols. Elihu Galimany ha obert la llauna del marcador al minut 4 de partit després d’un servei de banda i un xut creuat que ha col·locat l’ 1 a 0 al marcador. Els d’Extremadura han tingut una doble ocasió que Dídac Belmar ha intervingut amb seguretat fins que, al minut 11, Emir Isai Montoya ha marcat el 2 a 0 en una acció personal que ha finalitzat amb un xut llunyà.

I a la segona part, a defensar i a patir fins al final. I és que els d’Extremadura han escurçat diferències només començar la represa i tot i que Catalunya ha tingut oportunitats per ampliar diferències, sobretot una doble ocasió d’Elihu i de Biel Mir que ha aturat el porter extremeny, els visitants han enviat dues pilotes al pal que han encongit el cor dels catalans. Tot i això, el marcador no s’ha mogut i la victòria se l’han endut els de Catalunya.

Totes les finals dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de futbol sala es podran seguir en directe a l’FCF TV.