La FCF signa un conveni amb la Federació Salut Mental de Catalunya
FS Notícies | 10/12/2015
La Federació Catalana de Futbol i la Federació Salut Mental de Catalunya signen un conveni basat en la prestació de l’arbitratge pels partits de la lliga de futbol sala interna organitzada per la SMC, on xiularan col•legiats del CTAFS.
La FCF signa un conveni amb la Federació Salut Mental de Catalunya

La Federació Salut Mental de Catalunya (SMC) organitza una lliga interna de futbol sala des de fa algunes temporades, la qual ha crescut progressivament i ha guanyat en competitivitat. És per aquest motiu que de cara a la present temporada 2015-2016 han volgut donar un pas endavant i introduir a àrbitres del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol per tal de professionalitzar la competició.

La Lliga de Futbol Sala Salut Mental Catalunya la composen 2 divisions amb 14 equips, amb més de 200 jugadors. Una competició que es va iniciar el passat 14 de novembre de 2015 i on es disputen 7 partits cada 15 dies.

Així doncs, la Federació Catalana de Futbol ha signat un conveni de col·laboració amb la SMC, per la qual s’autoritza la celebració d’una competició anual permanent amb caràcter de lliga adherida.

L’objecte del conveni, malgrat no es descarta ampliar-lo en el futur, és que la FCF doni suport a la Federació Salut Mental de Catalunya, qui actua en qualitat d’organitzador d’una activitat esportiva consistent en la celebració d’una competició de futbol sala, amb la prestació de l’arbitratge dels partits.

La Federació Salut Mental de Catalunya és una federació d’associacions sense ànim de lucre, que té per objecte social millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental i dels seus familiars, així com garantir els seus drets, mitjançant l’acció unitària, la representació, la coordinació i el recolzament de les associacions de familiars i afectats per trastorn mental de Catalunya.

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.