Catalunya sub 16 de futbol sala venç a l’Aragó i jugarà les fases finals dels Campionats d’Espanya
FS Notícies | 18/01/2020
La Selecció Catalana sub 16 de futbol sala ha guanyat 7 a 1 davant l’Aragó en una classe magistral de futbol sala i jugarà les fases finals dels Campionats d’Espanya que se celebraran del 14 al 16 de febrer a Las Rozas (Madrid).

7 - 1
ARAGÓ
Oriol Oliveras, Pol Cano, Ruben Rodó, Pol Sánchez, Ignacio Prieto, Arnau Omella, Victor Ramos, Pau Ramírez, Adrián Tapias, Marc Paterna, Joan Cañizares i Oriol Blasco.
ARAGÓ
Hèctor Campo, David Marques, Jorge Gayarre, Javier Abril, Sergio Álvarez, Lucas Marin, Victor Pérez, Guillermo Inés, Angel Cirez, Enrique Liao, Sergio Martínez i José Miguel Maluenda.

1-0 Marc Paterna (1'); 2-0 Arnau Omella (8'); 3-0 Pol Cano (10'); 4-1 Ignacio Prieto (19'); 5-1 Pol Cano (19'); 6-1 Arnau Omella (33'); 7-1 Rubén Rodó (36').

3-1 David Marqués (10').
Adrián Peralta i Ismael Peralta (àrbitres principals) i Sergio Carpintero (jutge de taula)

Recital de futbol sala. La Selecció Catalana sub 16 de futbol sala ha guanyat 7 a 1 davant l’Aragó en una exhibició de futbol sala mostrat al Pavelló Municipal El Sargal de Cuenca. En un partit a caixa o faixa, el combinat català ha demostrat una maduresa admirable en aquest tipus de situacions i l’equip de Rubén González ha realitzat un primer temps excel·lent, on ha marxat al descans amb avantatge de 5 a 1. A la represa, Catalunya ha seguit amb la mateixa tònica del primer temps, amb bona circulació de pilota i amb una generositat defensiva totalment envejable. Al final, victòria per 7 a 1 que els serveix per aconseguir el bitllet per a la fase final del Campionat d’Espanya, que se celebrarà del 14 al 16 de febrer de 2020, a la Ciutat Esportiva Las Rozas (Madrid).

Maduresa, intel·ligència i seguretat. Catalunya sub 16 de futbol sala ha controlat la situació en tot moment, un partit que era a cara o creu i els catalans han estat molt concentrats des del primer minut quan Marc Paterna ha obert la llauna amb un golàs amb cama esquerra. Això ha estat el preludi del partit, ja que al minut 8, Arnau Omella ha marcat el segon transformant una falta molt perillosa. Els aragonesos no han estat capaços de sortir de la pressió catalana, que ha provocat el temps mort del seleccionador d’Aragó. Tot i això, Catalunya ha continuat dominant i al 10’, el capità Pol Cano ha marcat el 3 a 0 després d’una gran assistència de Paterna. Un minut més tard, Aragó ha aprofitat l’única errada en tot el partit de Catalunya, que ha servit perquè David Marqués escurcés diferències. Els aragonesos han tingut dos minuts de possessió de pilota, Catalunya ha defensat i ha sentenciat a 25 segons pel descans. Ignacio Prieto ha marcat el quart després d’una gran assistència de Pol Cano i a 2 dècimes pel final, el mateix capità ha enviat la pilota a l’escaire per fer embogir a l’expedició catalana i marcar el 5 a 1, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

Catalunya ha dominat amb la pilota i el porter Oriol Oliveras ha salvat qualsevol opció aragonesa. A la segona meitat els catalans han jugat amb tranquil·litat, amb les idees molt clares i no deixant d’atacar en cap moment. Han estat els jugadors de Rubén González qui han tingut les ocasions més clares, com un xut potent d’Adrián Tapias o un mà a mà de Pol Sánchez amb el porter aragonès. La Selecció d’Aragó pràcticament no ha inquietat a la porteria d’Oriol Oliveras, que ho ha aturat tot i ha estat atent a qualsevol xut dels rivals. Ha estat al minut 33 quan s’ha repetit la història del 2 a 0. Una falta i Arnau Omella. Xut potent amb la cama esquerra per marcar el 6 a 1. A partir d’aquí, l’Aragó ha sortit amb porter-jugador. Els quadribarrats han defensat i en una recuperació, Rubén Rodó ha establert el definitiu 7 a 1. Al final, celebració dels jugadors i aficionats catalans amb el bitllet per a la fase final dels Campionats d’Espanya.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic aquí.