Seleccions Selecció Futbol Sala

SELECCIONS SALA

Convocatòries

Selecció Futbol Sala

FS Notícies 11/02/2017

Un gol a l'últim minut de la pròrroga deixa Catalunya fora de la final

La Selecció Catalana sub 17 femenina de futbol sala no s’ha classificat per a la final del Campionat d’Espanya després d’encaixar un gol en pròpia porta en l’últim minut de la segona part de la pròrroga (2-3).

FS Notícies 10/02/2017

Lluita i sacrifici a parts iguals en el Catalunya-Múrcia femení

La Selecció Catalana sub 17 femenina de futbol sala s’ha classificat a la semifinal de Campionat d’Espanya tot i perdre davant una combativa Múrcia (0-1).

FS Notícies 09/02/2017

Catalunya imposa la seva autoritat davant La Rioja

La Selecció Catalana sub 17 femenina de futbol sala ha sortit a per totes en el duel de la segona jornada de la Fase Única del Campionat d’Espanya. La Selecció ha controlat el partit en tot moment i s’ha desfet de La Rioja per 8 gols a 1.

FS Notícies 09/02/2017

Sopar oficial de la Fase Única sub 17 femenina de Futbol Sala

L'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat, el Penya Esplugues FS i el FS Castelldefels han estat presents en la trobada oficial de la Fase Única del Campionat d'Espanya sub 17 Femení de Futbol Sala amb la representació de les 10 seleccions participants.

FS Notícies 08/02/2017

Debut de Catalunya amb una còmode victòria

La Selecció sub 17 femenina de futbol sala domina el 1r partit de la Fase Única del Campionat d’Espanya disputat davant Cantàbria (4-2). Les múltiples ocasions generades no s’han vist reflectides en el marcador per la falta d’encert a la segona part.

FS Notícies 07/02/2017

El Baix Llobregat acull la Fase Única del campionat estatal sub 17 femení de futbol sala

Durant cinc dies, Castelldefels, Esplugues i Cornellà de Llobregat seran les seus del Campionat d’Espanya sub 17 femení de futbol sala. A la FCF s’ha celebrat la presentació oficial amb els representants de la RFEF.

FS Notícies 07/02/2017

Clàudia Pons: "Catalunya es mereix alçar el trofeu per la feina de les jugadores i els integrants de les Seleccions Femenines de futsal"

La Selecció Catalana sub 17 femenina de futbol sala, dirigida per Clàudia Pons, disputa la Fase Única del Campionat d’Espanya a Castelldefels, Esplugues i Cornellà de Llobregat aquest cap de setmana amb la participació de 10 seleccions.

FS Seleccions / Campionats 02/02/2017

Granollers i Sabadell es bolquen amb els Catalunya-Brasil

La FCF va fer entrega de diferents plaques commemoratives a la Secretaria General de l’Esport, a la Confederació Brasilera de futbol sala, i a les autoritats de Granollers i de Sabadell per tal de mostrar el seu agraïment per acollir els partits.

FS Notícies 31/01/2017

Lluita, entrega i passió en el segon Catalunya-Brasil

La Selecció del Brasil guanya per 2 gols a 4 a Catalunya en un partit en què els catalans han lluitat fins l’últim minut, però no han pogut superar a un Brasil molt combatiu.

FS Notícies 29/01/2017

Bones sensacions en el partit preparatori de la sub 17 femenina de futbol sala

La selecció dirigida per Clàudia Pons ha perdut per 4 gols a 9 contra el Sant Joan de Vilassar en el partit d’entrenament disputat a Blanes.

FS Notícies 29/01/2017

Gran espectacle en el Catalunya-Brasil

La Selecció del Brasil guanya per 0 gols a 4 a Catalunya en un partit en què els brasilers s’han mostrat molt superiors i han ofert un gran espectacle.

FS Notícies 29/01/2017

Aragó guanya i es classifica per la Fase Final

Aragó i Castella i Lleó han protagonitzat un duel intens i molt igualat, però ha estat Aragó qui finalment s’ha endut la victòria i s’ha classificat per la fase final del Campionat d’Espanya.