Catalunya sub 16 femenina de futbol sala supera el C.E.T 10
FS Notícies | 17/11/2019
La Selecció Catalana sub 16 femenina de futbol sala ha realitzat el segon amistós de la temporada guanyant per 9 a 0 davant el C.E.T. 10, Sènior femení de la Divisió D’Honor Catalana.
9 - 0
C.E.T. 10 FS
Emma Cardona, Coral Amate, Julia Sanz, Sandra Garcia, Kristine Claire, Aina Torrents, Helena Rodríguez, Paula Guix, Marina Ruiz i Clàudia Hernández.
Clara Sitjas, Jara Lardies, Marta Vega, Sheila Benítez, Anna Mendez i Mar Carbonell.
1-0 Paula Guix (2'); 2-0 Kristine Claire (8'); 3-0 Coral Amate (9'); 4-0 Paula Guix (24'); 5-0 Aina Torrents (27'); 6-0 Paula Guix (34'); 7-0 Aina Torrents (35'); 8-0 Sandra Garcia (38'); 9-0 Kristine Claire (39').

Ricard De Jodas i Marcial Carretas

La Selecció Catalana sub 16 femenina de futbol sala mostra un bon estat de forma. El combinat català de Jordi Barrero ha disputat aquesta tarda al Pavelló Can Cases de Martorell el segon partit amistós de la temporada davant el C.E.T. 10, Sènior femení de la Divisió d’Honor Catalana, amb victòria per a les quadribarrades per 9 a 0. El conjunt català continua la preparació per a les fases prèvies dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, que disputaran del 26 al 29 de desembre de 2019 a Catalunya. Amb aquest partit, la Selecció Catalana sub 16 femenina ja encadena cinc sessions d’entrenament i dos enfrontaments.

Catalunya domina la primera part. Les quadribarrades han sortit intenses al partit, amb un joc elèctric i creant moltes ocasions de gol. Al minut 2 de partit, Paula Guix ha aprofitat una pilota dins l'àrea per obrir la llauna. Catalunya ha seguit generant perill i en només dos minuts de diferència, han arribat dos gols més. Kristine Claire, amb una gran definició, i Coral Amate, amb un fort xut exterior, han col·locat el 3-0 a l’electrònic, resultat amb el qual s’ha arribat al descans gràcies a les intervencions de la portera visitant Clara Sitjas.

Catalunya ha estat molt superior a la segona part. Intensitat, ocasions i gols de la Selecció Catalana sub 16 femenina de futbol sala a la represa. Un doblet de Paula Guix, firmant així un hat-trick al seu compte particular, i un doblet més d’Aina Torrents, han col·locat el 7 a 0 a l’electrònic. El conjunt de Jordi Barrero ha demostrat un gran estat de forma, ha seguit lluitant amb una gran pressió al rival i amb les idees molt clares. Així, han arribat dos gols més abans del final gràcies a les dianes de Sandra Garcia i de Kristine per establir el definitiu 9 a 0.

La Selecció Catalana sub 16 femenina tornarà a la feina el diumenge 24 de novembre de 2019 amb la sisena sessió d’entrenament de la temporada. Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic aquí.