Catalunya sub 19 de futbol sala perd 2 a 1 davant Castella – La Manxa i cau eliminada dels Campionats d’Espanya
FS Notícies | 19/01/2020
La Selecció Catalana sub 19 de futbol sala ha perdut 2 a 1 davant Castella – La Manxa en un partit molt exigent i no aconsegueix el pas a les fases finals dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques.

CASTELLA - LA MANXA
2 - 1
Manuel Cuesta, Angel Fernández, Rubén Piqueras, Rubén Tordesillas, Simón Manzanedo, Juan Cozar, Mario Garcia, Jonathan Nuñez, Pablo Cendan, Lucas Garcia, Samuel Prieto i Mario Saiz.
Adrià Toledano, Marco Rodríguez, Arnau Graell, Carles Saladie, Dani Fernández, Oriol Gómez, Alex Garcia, José Novo, Xavi Jaén, Victor Cecilia, Gilles Vidal i Alex Royo.
1-1 Jonathan Nuñez (29'); 2-1 Angel Fernández (30').

0-1 Xavi Jaén (11');
Oscar Gómez i Diego Pedraza (àrbitres principals) i Gabriel Serna (jutge de taula)

No ha pogut ser. Catalunya ho ha intentat fins a l'últim instant, i ha caigut amb el cap ben alt. Tot s’havia posat de cara en el primer partit de la jornada on la Comunitat Valenciana ha guanyat a l’Aragó, una victòria que ens permetia dependre de nosaltres mateixos i ja amb una Castella – La Manxa eliminada. Tot i això, els manxecs han plantejat un enfrontament molt dur, molt exigent en l’àmbit físic i gràcies a dos gols en un minut a l’equador de la segona part, els amfitrions han remuntat el gol de Xavi Jaén. Catalunya ha seguit lluitant, ho ha provat de totes les maneres però s’ha topat amb el gran protagonista en el partit d’avui, Mario Saiz, el porter local que ho ha aturat tot. Amb aquesta derrota, Catalunya sub 19 de futbol sala cau eliminada dels Campionats d’Espanya i és la Comunitat Valenciana qui aconsegueix el bitllet.

Catalunya sub 19 de futbol sala ha buscat la victòria des del primer minut, amb la intenció de col·locar-se per davant del marcador però Castella – La Manxa ha tingut en el seu porter un home providencial. Alex Garcia ha estavellat la pilota al pal al minut 7 i poc després, el capità Xavi Jaén ha obert la llauna amb una rematada al segon pal. L’encontre ha estat molt tàctic, amb un nivell físic molt alt i Catalunya ha hagut de conviure amb 5 faltes durant els últims 4 minuts de la primera part. Els quadribarrats han estat molt concentrats i sòlids en defensa i han mantingut l’avantatge fins a la segona part.

El porter, salvador pels manxecs. Mario Saiz ha estat immens sota pals, evitant els gols de Carles Saladie i d’Arnau Graell traient dues mans salvadores. I així, s’ha arribat al minut de la desgràcia. Pràcticament en dues accions consecutives, Castella – La Manxa ha remuntat amb dos xuts exteriors. Encara quedaven deu minuts per intentar remuntar, però entre el desencert i el porter local la pilota no ha entrat. Amb porter-jugador, Graell ha enviat la pilota al pal i Xavi ha etzibat un xut que ha sortit fregant la porteria. La pilota no ha entrat i l'electrònic s'ha mantingut amb el definitiu 2 a 1.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic aquí.