Catalunya sub 19 supera a Astúries amb la porteria a zero i arribarà a l’última jornada amb vida
FS Notícies | 18/01/2020
La Selecció Catalana sub 19 de futbol sala ha guanyat 0 a 5 a la Selecció d’Astúries i es jugarà el pas a la fase final dels Campionats d’Espanya el diumenge a partir de les 12.30 hores contra Castella – La Manxa, tot i que depenem d’altres resultats.

ASTÚRIES
0 - 5
ASTÚRIES
Saul Begega, Ignacio Diaz, Miguel Llerandi, Angel Hernández, Diego López, David López, Alejandro Llera, Oscar González, Daniel Rodríguez, Guillermo Onis, Adrián Fernández i Santiago Iglesias.
Adrià Toledano, Marco Rodríguez, Arnau Graell, Carles Saladie, Dani Fernández, Oriol Gómez, Alex Garcia, José Novo, Xavi Jaén, Victor Cecilia, Gilles Vidal i Alex Royo.

0-1 Victor Cecilia (1'); 0-2 Marco Rodríguez (6'); 0-3 Marco Rodríguez (9'); 0-4 José Novo (11'); 0-5 Arnau Graell (19').
Marcos Aroca i Jorge Hontana (àrbitres principals) i Ignacio Hernández (jutge de taula)

Objectiu completat. Catalunya sub 19 ha guanyat per 0 a 5 davant la Selecció d’Astúries en un partit que s’ha sentenciat a la primera meitat amb les cinc dianes del matx, amb un doblet de Marco Rodríguez, i els gols de Victor Cecilia, de José Novo i d'Arnau Graell. El combinat català ha jugat una segona meitat molt intel·ligent, coneixent la importància de no rebre cap gol, i ha evitat qualsevol contraatac dels asturians. Amb aquesta victòria i amb la porteria a zero, Catalunya segueix amb opcions tot i que no depèn d’ella mateixa. Necessita una derrota d’Aragó, o bé contra Castella – La Manxa o la Comunitat Valenciana, i a partir d’aquí, guanyar demà a partir de les 12.30 hores contra els manxecs, també amb la porteria a zero, per aconseguir el bitllet per a la fase final dels Campionats d’Espanya.

Catalunya sub 19 sentencia el partit a la primera part. Els quadribarrats han entès molt bé el missatge del seleccionador Jorge Vargas, guanyar amb porteria a zero. Dit i fet. Gols a la primera meitat i a defensar el marcador amb la pilota. I és que els catalans han obert la llauna del marcador al minut 1 amb diana de Victor Cecilia després d’aprofitar un rebot del porter asturià amb el xut d’Alex Garcia. El guió ha continuat amb Catalunya atacant, sense prendre riscos i en una grandíssima acció personal de Carles Saladie, ha estat finalitzada per Marco Rodríguez per marcar el segon. El mateix Marco ha marcat el tercer, aprofitant una passada al segon pal, i es converteix amb el màxim golejador de la catalana amb 3 gols en aquestes fases prèvies del Campionat d’Espanya. I abans del descans, encara dos gols més per arrodonir el marcador. José Novo i Arnau Graell, amb dos xuts potents han col·locat el 0 a 5 al marcador.

Bandera blanca a la segona part. Catalunya sub 19 ha estat molt intel·ligent a la represa i ha jugat amb molta tranquil·litat i amb l’objectiu que corri el rellotge i mantenir la porteria a zero. I així ha estat. El porter català Alex Royo només ha tingut dues intervencions de mèrit, ja que Catalunya ha estat sòlida i contundent en defensa. La catalana ha tingut opcions d’augmentar el marcador però l’electrònic ja no s’ha mogut més fins al final de l’encontre.

Catalunya sub 19 tornarà a jugar el diumenge 19 de gener, a les 12.30 hores i en directe a través de l’FCF, contra Castella – La Manxa, on els catalans hauran de guanyar i esperar altres resultats per a poder aconseguir el bitllet per a la fase final dels Campionats d’Espanya.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic aquí.