Disponible tota la informació sobre les Seleccions Catalanes de Futbol Sala
FS Notícies | 03/10/2018
A través d’un apartat específic al web federatiu, al llarg de la temporada, es podran anar consultant tant les convocatòries d’entrenaments com tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala.
Disponible tota la informació sobre les Seleccions Catalanes de Futbol Sala

Continuant amb el format que es va iniciar la temporada passada, queda habilitat un apartat específic dins la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol (fcf.cat/seleccio-futbol-sala) amb tota la informació rellevant sobre les Seleccions Catalanes de Futbol Sala.

Així doncs, d’una forma molt senzilla i ràpida es poden anar consultant, al llarg de tota la temporada, tant les planificacions genèriques, per categories, com les convocatòries d’entrenaments que els seleccionadors catalans de futbol sala aniran publicant.

D’aquesta manera es pretén facilitar la tasca als clubs, als propis jugadors i jugadores, i als pares d’aquests, per poder consultar tota aquesta informació.

Accedint a l’apartat posterior de ‘Seleccions’ i, concretament a ‘Futbol Sala’, amb tan sols dos clicks, s’accedeix directament a aquest apartat específic on es poden seleccionar totes les categories que configuren les seleccions catalanes de futbol sala: la sub 20 femenina, la sub 19, la sub 17 femenina, la sub 16, l’Infantil, l’Infantil femenina, l’Aleví, l’Aleví femenina, la Benjamí i la Prebenjamí.

Una vegada es selecciona la categoria a consultar, s’obre un primer desplegable amb una planificació general on es detallen les sessions preparatòries d’entrenaments, els partits amistosos, les jornades de convivència i les dates dels campionats i, en un segon desplegable, totes les convocatòries d’entrenament, conservant les de tota la temporada.

D’aquesta manera, a través de la data i del número d’entrenament, es podran conèixer quins jugadors i jugadores han estat convocats a cada sessió preparatòria. A més, la darrera convocatòria que es penjarà serà l’oficial que el seleccionador català hagi publicat per a presentar-se als Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials de Futbol Sala.

En aquestes convocatòries d’entrenament es detalla la data de l’entrenament, la instal·lació i l’adreça on es durà a terme, l’hora de la convocatòria, l’hora de l’entrenament i el llistat dels jugadors/es amb el seu club de procedència.

La selecció sub 19 és la primera en iniciar els seus entrenaments de la present temporada. Ho fa aquest dilluns 8 d’octubre i, per tant, la seva primera convocatòria ja està disponible dins l’apartat específic anteriorment esmentat.

A més, s’ha creat una pestanya amb l’històric de la temporada passada, la 2017-2018.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.