El fora de joc i la gestió de les protestes, a càrrec dels àrbitres catalans a l’elit
Comitè Àrbitres | 30/04/2020
L’àrbitre català de Primera Divisió David Medié i el de Segona Divisió ‘A’ Rubén Ávalos presenten en vídeo dos nous tòpics sobre les regles de joc.
El fora de joc i la gestió de les protestes, a càrrec dels àrbitres catalans a l’elit

Rubén Ávalos, en un partit d'aquesta temporada / FOTO: Real Sporting de Gijón

La Federació Catalana de Futbol ofereix aquest dijous la segona entrega de vídeos explicatius sobre els tòpics d’aplicació pràctica de les regles del joc, amb els àrbitres catalans a l’elit com a protagonistes. El col·legiat de Primera Divisió David Medié i el de Segona Divisió ‘A’ Rubén Ávalos presenten, d’una banda, el fora de joc i aquelles situacions en què és susceptible d’assenyalar-se o no, i de l’altra, la gestió de les protestes dels jugadors per part de l’àrbitre durant el transcurs d’un partit.

Contingut per tot el públic

La iniciativa, impulsada pel Comitè Tècnic d’Àrbitres de l’FCF, s’ha plantejat com a suport didàctic per als àrbitres en etapa de formació bàsica, i es mostra també per al coneixement de tots els federats i federades, així com del públic en general. D’aquesta manera, l’FCF segueix amb l’aposta d’aportar informació de valor al voltant de totes les àrees del futbol català, en aquest cas, amb un cicle dedicat al món de l’arbitratge.

La sèrie està formada per un total de 17 clips de vídeo, a càrrec dels àrbitres catalans de Primera Divisió, Segona Divisió ‘A’, Segona Divisió ‘B’ i Primera Iberdrola, tant principals com assistents, dintre del pla especial de formació continuada en què es troben immersos els integrants del CTA de l’FCF en aquest període sense competició. Tot el contingut es troba disponible a través de l’FCF TV i els canals oficials de comunicació de l’FCF.

David Medié, xiulant un Sevilla FC - CD Leganés en la temporada del seu debut a Primera, el 2017

També pots recuperar:Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.