La Selecció Catalana Benjamí de futbol sala cau davant l’Industrias Santa Coloma en el primer amistós de la temporada
FS Notícies | 26/01/2020
Catalunya Benjamí de futbol sala ha perdut 3 a 6 en el primer partit amistós del curs davant l’Industrias Santa Coloma, Aleví Divisió d’Honor de futbol sala, en un partit emocionant i on els dos equips han lluitat fins al final del partit.
3 - 6
INDUSTRIAS SANTA COLOMA
Marc de la Cruz, Biel Bustamante, Luis Fuentes, Nacho Melero, Pablo Borreda, Gerard Carbó, Marc Huguet, Teo Domínguez, Jan Rosell, Oscar Ibáñez, Ivan López i Nil García.
Xavi López,, Carlos Martínez, Ivan Valdes, Alexis Arrabal, Fajr Mottaki, Kilian Jaén, Max Porcel, Angel Hernández, Marcos Evar, Luca Gamini, Sergi López i Jan Grau.
1-2 Teo Domínguez (5'); 2-3 Nacho Melero (9'); 3-3 Marc Huguet (17');

0-1 Luca Gamini (1'); 0-2 Luca Gamini (2'); 1-3 Angel Hernánez (7'); 3-4 Fajr Mottaki (19'); 3-5 Marcos Evar (25'); 3-6 Max Porcel (29').
Victor Garcia Catalan (àrbitre principal) i Xavi Giménez Peralta (jutge de taula)

Primer test exigent per a Catalunya Benjamí. La Selecció Catalana Benjamí de futbol sala ha caigut per 3 gols a 6 davant l’Industrias Santa Coloma, Aleví de la Divisió d’Honor Catalana, en un partit on els catalans s’han sabut refer del 0 a 2 inicial, han aconseguit empatar, però al tram final del matx tres pèrdues de pilota en zona de perill ha provocat la victòria de l’Industrias Santa Coloma. Tot i això, ha estat un partit amb molta intensitat i on els dos equips han lluitat durant tot l’enfrontament.

Dos gols en els dos primers minuts de partit. L’Industrias Santa Coloma ha començat el partit molt efectiu, i al minut dos ja guanyava 0 a 2 gràcies al doblet de Luca Gamini. A partir d’aquí, temps mort del seleccionador Jordi Barrero i reacció catalana. Els quadribarrats han pujat la intensitat en defensa, han tingut les idees més clares en atac i Teo Domínguez ha escurçat diferències després d’un gran u contra u. El mateix Teo ha estavellat una pilota al pal, però ha estat l’Industrias qui ha marcat el tercer gràcies a un xut potent d’Angel Hernández. Abans del descans, la Selecció Catalana Benjamí de futbol sala ha marcat el 2 a 3 amb diana de Nacho Melero, deixant tot obert de cara a la segona part.

Tres pèrdues en zones perilloses decideixen el partit. Catalunya Benjamí de futbol sala ha començat la segona part creant les ocasions més clares, i al minut 17, Marc Huguet ha empatat el matx amb un llançament de falta de forma magistral. Han estat els millors moments de la catalana, amb dues clares ocasions, la primera del mateix Marc i una altra de Gerard Carbó. Els catalans han perdonat i l’Industrias Santa Coloma ha decantat la balança en els últims minuts. Han estat tres dianes pràcticament idèntiques: recuperació de pilota en zona perillosa i bona definició. Fajr Mottaki, Marcos Evar i Max Porcel han establert el definitiu 3 a 6 a l’electrònic.

La Selecció Catalana Benjamí de futbol sala tornarà a la feina el diumenge 2 de febrer de 2020 amb la cinquena sessió d’entrenament de la temporada.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l'apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic aquí