S’inicia el nou curs d'arbitratge 2020
Comitè Àrbitres | 29/06/2020
Un total de 448 aspirants realitzaran el curs d’àrbitres a tot Catalunya, repartits entre les 14 delegacions federatives, sota estrictes mesures d’higiene i seguretat.
S’inicia el nou curs d'arbitratge 2020

El Comitè Tècnic d’Àrbitres, el passat 22 de març, va tancar el període d’inscripció per accedir al curset de nous àrbitres amb una xifra rècord de 1.003 aspirants a tot Catalunya. Després de fer la corresponent selecció dels candidats i candidates inscrits, finalment s’han escollit 448 aspirants per realitzar el curs i optar a convertir-se en àrbitres cursetistes de l'FCF.

El tret de sortida s'ha donat a la delegació del Barcelonès, on hi ha 118 admesos, els quals han superat l'entrevista personal, la prova de redactat i el test de cultura general. El responsable del CTA al Barcelonès, Julio Sierra, i el responsable de formació de Barcelona, Pedro Carrasco, han iniciat el curs avui, dilluns 29 de juny.

L'aula de formació de la seu de Barcelona té un aforament per a 108 persones, però per poder complir amb totes les mesures excepcionals que obliga la situació generada per la Covid-19, s'ha reduït exclusivament a 29. A més, tots els alumnes hauran de portar mascareta durant la formació. A Barcelona s'han distribuït 5 grups de 24 persones. Cada grup hi assistirà cada setmana, segons el  dia que tingui fixat, de dilluns a divendres, per tal d’evitar qualsevol tipus de concentració elevada de persones.

Depenent del seu aforament, cada delegació s’encarregarà de distribuir els alumnes en grups de matí o tarda, i en diferents quantitats, sempre amb la voluntat de mantenir totes les mesures de seguretat i evitar aglomeracions a les aules.

Per poder incorporar-se definitivament al CTA, els aspirants que assisteixin al curs i aprovin l'examen tècnic hauran de superar les proves físiques després de l'estiu.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.