Política de privadesa

A la FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL ens preocupem per la privadesa i la transparència.

A continuació, li indiquem detalladament els tractaments de dades personals que realitzem, així com tota la informació relativa als mateixos.

Informació bàsica sobre Protecció de dades
ResponsableFEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL
FinalitatGestionar les seves dades de contacte, inscripció en esdeveniments organitzats i enviament de comunicacions comercials sobre els nostres productes, serveis i esdeveniments.
LegitimacióConsentiment de l'interessat, del pare o tutor legal.
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
DretsTé dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats en la informació addicional.
ProcedènciaEl propi interessat.

Informació completa sobre Protecció de Dades

1. Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL.

Q5855022I.

C/ SICÍLIA 93-97 - 08013 - BARCELONA.

93 265 24 77 - info@fcf.cat.

1.1. Dades de contacte del Delegat de Protecció de Dades (DPD):

Josep Treviño.

C/ Adad Odó, 42, Local 1, 08030, Barcelona

dpd@allins4b.com

2. ¿Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

Gestionar les seves dades de contacte, inscripció en esdeveniments organitzats i enviament de comunicacions comercials sobre els nostres productes, serveis i esdeveniments.

3. ¿Per quant temps conservarem les seves dades?

Durant 5 anys o quan ja no siguin necessaris per a la finalitat per la qual es van recollir.

4.Quin és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Li indiquem la base legal per al tractament de les seves dades:

  • Interès legítim del responsable.
  • Llei 3/2008, de 23 d'abril, de l'exercici de les professions de l'esport.

5. A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

6. Transferències de dades a tercers països

No estan previstes transferències de dades a tercers països.

7. Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si la FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL estem tractant, o no, dades personals que els concerneixin.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits. Igualment té dret a la portabilitat de les seves dades.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, la FEDERACIO CATALANA DE FUTBOL deixarà de tractar les dades, salvo per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Quan es realitzi l'enviament de comunicacions comercials utilitzant com a base jurídica l'interès legítim del responsable, l'interessat podrà oposar-se al tractament de les seves dades amb aquesta fi.

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat a qualsevol moment, sense que això afecti a la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

En cas que senti vulnerats els seus drets pel que concerneix la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l'exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.

8. Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que tractem a la FEDERACIO CATALANA DE FUTBOL procedeixen de: El propi interessat.

Dades identificatives, Adreces postals i electròniques, Informació comercial.

Pot consultar també l'Avís Legal i la Política de cookies.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.