INSCRIPCIÓ DELS TÈCNICS AL REGISTRE DE PROFESSIONS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

Per obtenir l’informe de l’FCF que et permetrà donar-te d’alta en el Registre de Professions de la Generalitat de Catalunya (ROPEC), hauràs d’enviar a documentsescola@fcf.cat:

1

Formulari de solicitud (el pots descarregar aquí).

2

Diploma federatiu que certifiqui com a mínim 65 hores de formació. Si tens més d’un curs i vols que aparegui en el teu informe, hauràs d’enviar totes les teves titulacions.

3

Declaració responsable d'experiència contrastada (cal haver exercit com a mínim 2 temporades -700h- amb contracte federatiu). Descarregar aquí.

*Per sol·licitar la categoria de Director Esportiu, hauràs de presentar conjuntament amb la titulació de 3r nivell federatiu, la de coordinador i un certificat del club que garanteixi que has fet funcions de direcció esportiva durant un mínim de 2 temporades).

Quan l'Escola d'Entrenadors i el Comitè Tècnic d'Entrenadors hagin revisat les dades presentades, en cas que reuneixi els requisits, es procedirà a l'emissió del certificat i s’informarà a l’interessat per correu electrònic.

DESCARREGA
INFO ROPEC
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.