Seleccions Selecció Absoluta

Selecció Absoluta

Seleccions 29/12/2016

Els mitjans de comunicació valoren el Catalunya-Tunísia

El partit que es va disputar a Montilivi va aplegar un gran nombre de mitjans de comunicació, que han valorat molt positivament l’encontre entre les dues Seleccions.

Seleccions 29/12/2016

La Selecció Catalana registra una bona audiència

El partit entre Catalunya i Tunísia es va poder veure en directe per Tv3 i el post partit per Esport3. En ambdós canals hi va haver una elevada audiència.

Seleccions 29/12/2016

Ple d’autoritats en el partit de la Selecció Catalana Absoluta

El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, ha presenciat en directe el duel entre Catalunya i Tunísia a la llotja de Montilivi.

Seleccions 28/12/2016

Les rodes de premsa del Catalunya-Tunísia

Els dos seleccionadors del partit han coincidit en assenyalar el joc vistós dels combinats català i tunisià que ha acabat donant sis gols, més la tanda de penals.

Seleccions 28/12/2016

Montilivi viu una festa amb el Catalunya - Tunísia

Catalunya ha disputat un gran partit davant un rival que s’està preparant per la Copa Àfrica, però tot i les ganes i empatar el duel, no ha estat encertada des dels 11 metres i Tunísia ha aixecat la copa de campió.

Seleccions 28/12/2016

Dinar oficial entre les directives de les Federacions Catalana i Tunisiana

Aquest migdia s'ha dut a terme l'acte oficial entre federacions previ al partit internacional que es podrà veure en directe per Televisió de Catalunya (18.45 hores).

Seleccions 28/12/2016

La Selecció Catalana arriba a Girona

La Selecció de Catalunya ja ha arribat a Girona, on disputarà el seu partit davant Tunísia a les 18.45 hores.

Seleccions 28/12/2016

Xavi Hernández: "Els partits amb Catalunya m’han fet il·lusió tota la vida"

A la roda de premsa prèvia al Catalunya-Tunísia, que es diputarà a les 18.45 hores a Montilivi, el seleccionador català, Sergio González, i el jugador Xavi Hernández, han parlat pels mitjans de comunicació per explicar les sensacions prèvies al duel.

Seleccions 27/12/2016

Tunísia es prepara per al partit contra la Selecció Catalana

La Selecció de Tunísia ha dut a terme, a Montilivi, la darrera sessió preparatòria abans del partit de demà, dia 28 de desembre, que l’enfrontarà amb la Selecció Catalana.

Seleccions 27/12/2016

La revista del Catalunya - Tunísia

Els assistents al partit Catalunya - Tunísia podran gaudir, de nou, d’una revista amb tota la informació necessària sobre aquest duel, que es repartirà a les graderies de Montilivi.

Seleccions 27/12/2016

La roda de premsa prèvia al Catalunya - Tunísia

El seleccionador de Catalunya Sergio González i el jugador Xavi Hernández duran a terme, el dia 28 de desembre, una roda de premsa per explicar les sensacions prèvies al partit.

Seleccions 27/12/2016

Recomanacions per gaudir del partit de la Selecció

Demà dia 28 de desembre tindrà lloc, a l’Estadi de Montilivi, el partit de la Selecció Catalana davant Tunísia i, per tal d’afavorir l’èxit de l’esdeveniment, la FCF fa un seguit de recomanacions.