El Natació Sabadell supera a la Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala
FS Notícies | 21/11/2022
El conjunt sabadellenc, que milita a 2a Divisió B nacional de futbol sala, s’ha imposat per 3 a 5 davant la Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala.
3 - 5
NATACIO SABADELL
Iker Abad, Joan Cañizares, Oriol Oliveras, Roger Panadès, Jorge Andrés Ortiz, Victor Ramos, Marc Paterna, Victor Pérez, Isaac Boqué, Toni Cerdà, Rubén Rodó i Pol Cano
Josep M. Martinez, Arnau Pineda, Pablo Robert, Quim Gasso, Arnau Ametlla, Pep Font, Adrià Toledano, David Giménez, Alex Fernández, Pol Terrino, Pep Costajussà i Manoel Kawa Carreño

1-4 Victor Perez (22'); 2-5 Victor Pérez (30'); 3-5 Roger Panadès (39')

0-1 Oriol Oliveras (p.p) (3'); 0-2 Pablo Robert (8'); 0-3 Pep Font (12'); 0-4 Pol Terrino (15'); 1-5 Pablo Robert (25')
Àrbitres principals: Arnau Ayala i Daniel Alonso          Àrbitre assistent: Pau Garre

Superioritat i a treballar. La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala ha perdut per 3 a 5 davant el Natació Sabadell, de 2a Divisió B nacional de futbol sala, en un partit en què els visitants ja guanyaven per 0 a 4 al descans. A la represa, els quadribarrats han capgirat el guió d’un partit disputat al Pavelló Municipal Xavier Ballber de Cervelló i que serveix per continuar treballant i millorant aspectes de cara a la fase prèvia dels Campionats d'Espanya de Seleccions Autonòmiques que disputaran del 26 al 30 de desembre a Salou.

Superioritat del Natació Sabadell. El conjunt sabadellenc s’ha mostrat efectiu durant el primer temps, amb encert de cara a porteria i amb intensitat en defensa. Per la seva banda, la quadribarrada ha estat precipitada en atac, sense trobar solucions i imprecisa, marxant al descans amb el marcador a zero. Sí que ha marcat el Natació Sabadell, que al minut 3 de partit, i després d’un córner que ha rebotat amb el porter de la catalana, han marcat el primer. Marc Paterna ha tingut la primera ocasió de perill per Catalunya, però el seu xut ha sortit fregant el pal i, de l’1 a 1, al 0 a 2. Una pèrdua de pilota que Pablo Robert ha aprofitat per marcar el segon i poc després, Pep Font amb una gran definició, ha marcat el 0 a 3. Roger Panadès ha pogut escurçar diferències en dues ocasions i Adrià Toledano ha tret una mà providencial amb un xut de Marc Paterna, però Pol Terrino, amb un xut a l’escaire, ha marcat el 0 a 4, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

A la represa, la catalana ha tingut una altra cara. Ha sabut competir millor, ha augmentat la intensitat defensiva i ha jugat més tranquil·la en atac, ocupant millor els espais i definint millor de cara a porteria, obligant les intervencions de Josep M. Martínez. De falta indirecta, Victor Pérez ha escurçat diferències i, tot i que Pablo Robert ha marcat el cinquè, una altra diana de Victor Pérez ha col·locat el 2 a 5 al lluminós. Han estat els millors moments de la catalana, creant ocasions de perill per mitjà de Roger Panadès, de Pol Cano i de Victor Ramos, i ja al darrer minut, el mateix Panadès ha establert el definitiu 3 a 5.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.